Ændringer til din ordre

Hos LEDpaerer.dk lever vi af at have glade og tilfredse kunder. Vi har derfor lavet en oversigt over de mest stillede spørgsmål i forbindelse med ændring af en eksisterende ordre.

Ændring af fakturerings- eller leveringsadresse

Hvis du har lagt en ordre på LEDpaerer.dk, og af en eller anden grund ønsker at ændre den fakturerings- eller leveringsadresse du har indtastet skal du skrive en mail til os på [email protected].

I mailen skal du selvfølgelig oplyse om det er faktureringsadressen, leveringsadressen, valg af pakkeshop eller valg af forsendelsesmetode du gerne vil have ændret. Derudover er det er vigtigt at du i mailen oplyser dit navn og dit ordrenr./faktura nr./følgeseddel nr.

OBS: I tilfælde af at nogle af de ønskede ændringer øger udgiften for forsendelse af ordren, vil denne udgift blive faktureret til kunden som tillægsordre. Et eksempel er hvis kunden ønsker at ændre forsendelsesmetoden fra levering til pakkeshop til levering med omdeling.

Tilføjelse eller fjernelse af produkter på en eksisterende ordre

Vi får tit henvendelser fra kunder der ønsker at ændre antallet af en vare på en ordre der allerede er gennemført.

Vil du tilføje et produkt til en eksisterende ordre er du nødt til at lave en ny ordre med det produkt du gerne vil tilføje. På den nye ordre er det vigtigt at du i ordre kommentaren, skriver ordrenummeret på din originale ordre, og skriver at den nye ordre gerne må sendes sammen med den.

OBS: Opnår du ikke gratis fragt på din tillægsordre skal du vælge afhentning i showroom som forsendelsesmetode.

Vil du derimod fjerne et produkt fra en eksisterende ordre skal du kontakte os på telefon, mail eller live chat og fortælle os hvilket produkt du gerne vil have fjernet fra din ordre. Vi sørger herefter for at sende og fakturere det korrekte antal.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2015 6000 eller på vores live chat, vi sidder klar online og ved telefonen mandag-torsdag fra 9.30-16.30 og fredag fra 9.30-14.30. Har du ikke tid til at kontakte os inden for nævnte tidsrum kan du skrive en mail til os på [email protected] og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.