BlitzWolf wifi 8-ports stikdåse + USB

EAN nr: 
5907489608428
| Producent: Blitwolf |
Varenummer:
91-990

BlitzWolf BW-PC2 stikdåse
Gør det nemt at holde orden og oplade op til 12 enheder samtidigt. BlitzWolf BW-PC2 strømskinne er udstyret med 8 stik, 3 USB-A og en USB-C port. Dens maksimale udgangseffekt er så høj som 2.500W. Du kan nemt montere den på væggen og undgå rod. Enheden sikrer også sikker brug og muliggør hurtig opladning (på USB-porte).

Oplad op til 12 enheder samtidigt
Ofre én stikkontakt og få op til 12 til gengæld! BlitzWolf BW-PC2 strømskinnen tilbyder op til 8 AC-udtag, 3 USB-A-porte (QC3.0 18W) og en USB-C-port (PD3.0 20W). Så du kan nemt tilslutte op til 12 enheder til den på samme tid - for eksempel dine smartphones, tablet, laptop, powerbank, Nintendo Switch-konsol og trådløse hovedtelefoner. Ikke flere problemer med for få stikkontakter i lejligheden!

Hurtig opladning
Du skal ikke længere vente for længe på, at dine enheder bliver opladet. USB-portene på BlitzWolf strømskinnen muliggør hurtig opladning. De understøtter også Smart IC-teknologi, som giver dem mulighed for automatisk at justere deres drift for at matche strømkravene på din enhed og sikre optimal ydeevne.

For en sikkerheds skyld
Vær ikke bange for at beskadige strimlen eller de enheder, der er tilsluttet den. Produktet er blevet effektivt beskyttet mod blandt andet overbelastning, overstrøm og kortslutning. Desuden blev der brugt flammebestandige materialer af høj kvalitet til fremstillingen. Så du kan nyde fuld sikkerhed ved brug.

Raffineret design
Hold dit skrivebord ryddeligt og glem alt om sammenfiltrede kabler. AC-udtagene på BlitzWolf-strømskinnen er monteret i en vinkel på 45°, hvilket gør det meget nemmere at organisere dine ledninger optimalt. Bekvem betjening af enheden aktiveres af en speciel kontakt. Et langt 2 meter kabel giver dig mulighed for at tilslutte produktet til strømforsyningen. Du kan også montere listen på væggen for lettere adgang til stikkontakter og porte.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
449 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
BlitzWolf wifi 8-ports stikdåse + USB er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Blitwolf
EAN 5907489608428
Producent Varenr. BW-PC2
Virker med Google Assistant, Alexa
App iOS / Android
Størrelse 252x110x40mm
Materiale PC + ABS (flame resistant)
Forbindelse Wifi via smartlife/TUYA appen
Produktvægt 557 gram
Medfølger kabellængde 2 meter
OBS 2500W 5V 3.1A, 15.5W max. USB-C PD