G A G Produktdatablad

E14 - Philips Hue Ambiance - LED Filament Candle 2-pak

EAN nr: 
8719514411869
| Producent: Philips Hue |
Varenummer:
30-431

Philips Hue White ambiance Filament er en serie af unikke LED pærer, der tilfører et klassisk udtryk og en rig og indbydende atmosfære til dit hjem. Med et snoet filament, der er synlig igennem det transparente glas, kombinerer filamentpærerne moderne funktioner med et både stilrent og elegant vintage design. Disse lille kertepære med E14-fatning er ideelle til at tilføre både et klassisk og tidløst udtryk samt fantastisk stemningsbelysning til dine mindre lamper og lysekroner. Du kan også samle flere forskellige filamenter og justere hver enkelt pæres belysning for at skabe den helt rette atmosfære, skræddersyet til dit hjem og dine behov. Med White ambiance får du mulighed for at tilpasse lysets farvetemperatur, som du ønsker. Vælg kølige toner af hvidt lys for at skabe en energigivende atmosfære, og juster til varme hvide nuancer, når du skal slappe af. Du kan nemt styre og justere lyset via din Hue app og ethvert Hue tilbehør. Tilføjer du en Hue Bridge, får du adgang til alle funktionerne i Hue belysningssystemet. Dette er en 2-pak.

  • Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den parres med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhed. Med enkle stemmekommandoer kan du betjene alle lyskilder i ét rum eller blot en enkelt lampe.
  • Få håndfri betjening af dine lyskilder, og brug i stedet din stemme! Med simple stemmekommandoer kan du betjene alt lys i et rum eller bare en enkelt lampe. *Virker sammen med Google Assistant og Amazon Alexa.
  • Vælg mellem over 50.000 nuancer af varmt til køligt hvidt lys for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til hver aktivitet og tid på dagen. Brug klart hvidt lys hver morgen for at starte dagen opmærksom og fuld af energi, eller brug aftenen til at koble af med en svag gylden glød.
  • Tilføj en Hue Bridge (sælges separat) til dit system, og få adgang til alle Philips Hue funktioner. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 intelligente lyskilder og betjene dem overalt i dit hjem. Indstil rutiner for at automatisere hele din intelligente opsætning af belysning til hjemmet. Betjen din belysning, når du er ude, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente kontakter.
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
393 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
E14 - Philips Hue Ambiance - LED Filament Candle 2-pak er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Philips Hue
EAN 8719514411869
Producent Varenr. 929003145202
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve Hvide nuancer - 2200-6500K
Energimærke G
Lumen 350
Farvegengivelse 80
Dæmpbar Ja - Via app
Erstatter 30W
Forventet levetid 15.000 timer
Størrelse H: 12,9 cm x Ø: 3,9 cm
Forbrug 4.4W
Virker med Apple HomeKit, Google Assistant, Alexa