G A G Produktdatablad

E27 - Philips Hue LG Dekoration - Ellipse - Color

EAN nr: 
8719514419278
| Producent: Philips Hue |
Varenummer:
30-433

Philips Hue Lightguide er en serie af intelligente White and color ambiance pærer, der er ideelle til både dekorativt brug og til at skabe en rig stemningsbelysning. Med et indre lysrør og reflekterende glas af høj kvalitet afgiver Lightguide pærerne en unik glødende lyseffekt, der nemt kan justeres til enhver nuance af varmt til køligt hvidt lys eller 16 millioner forskellige farver. De kan også dæmpes i lysstyrke, så lyset altid er perfekt afstemt til enhver aktivitet og ethvert tidspunkt på dagen. Denne ellipseformede pære kan fungere som den eneste lyskilde i dit rum, hvor den tilfører en varm og indbydende atmosfære. Du kan også vælge at gruppere flere pærer sammen og skræddersy stemningen i dit hjem til enhver anledning ved at justere hver enkelte pæres lysstyrke og farve. Du kan gemme og udforske lysscener i Hue appen, sammen med en masse andre funktioner. Det er let at styre og justere din belysning via appen eller med et hvilket som helst Hue tilbehør. Ved at tilføje en Hue Bridge får du adgang til alle funktioner i det intelligente Philips Hue belysningssystem.

  • Farvelæg dit hjem med over 16 millioner farver, der omgående skaber den rette stemning til enhver lejlighed. Ved at trykke på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, gøre din dagligstue til en biograf, forbedre din indretning af hjemmet med forskellige farvenuancer og meget mere.
  • Tilføj en Hue Bridge (sælges separat) til dit system, og få adgang til alle Philips Hue funktioner. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 intelligente lyskilder og betjene dem overalt i dit hjem. Indstil rutiner for at automatisere hele din intelligente opsætning af belysning til hjemmet. Betjen din belysning, når du er ude, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente kontakter.
  • Philips Hue fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant, når den parres med en kompatibel Google Nest eller Amazon Echo-enhed. Med enkle stemmekommandoer kan du betjene alle lyskilder i ét rum eller blot en enkelt lampe.
  • Med et glødende indvendig tube, blank finish og unikke former er Lightguide pærer indbegrebet af moderne stil. Den indvendige tube kan skinne i millioner af farver, og den reflekterende glasfinish får pæren til at lyse endnu stærkere.
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
639 kr
Lagerstatus: 3-5 dages leveringstid
E27 - Philips Hue LG Dekoration - Ellipse - Color er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Philips Hue
EAN 8719514419278
Producent Varenr. 929003151301
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve 16 mio. farver og Hvide nuancer 2000-6500K
Energimærke G
Lumen 500
Farvegengivelse 80
Dæmpbar Ja - Via app
Erstatter 60W
Forventet levetid 25.000 timer
Størrelse H: 20,5 cm x Ø: 18,5 cm
Forbrug 6.5W
Virker med Apple HomeKit, Google Assistant, Alexa
Andre kunder har også set på