Energibesparelser med WiZ

Wiz spar strøm

SpaceSense™️ giver nem belysningsautomatisering – og hjælp til smarte energibesparelser

Med SpaceSense™️ introducerer WiZ en innovativ funktion, der gør automatiseret belysning endnu smartere, end du troede var muligt. Som en hidtil uset funktion inden for belysning til privatforbrugere tilbyder SpaceSense™️ en banebrydende Wi-Fi-baseret sensorteknologi, der bruger et rums eksisterende Wi-Fi-signaler til at registrere bevægelse. Det kræver kun to WiZ lyskilder; ingen bevægelsessensor. Bevægelse forårsager en minimal forstyrrelse af Wi-Fi-signalerne i et rum, og WiZ pærer og lamper kan registrere disse afvigelser – og på baggrund af dette aktivere lyset.
SpaceSense™️ er en genial funktion for alle, der elsker at have belysning, når de har brug for det, og, måske endnu vigtigere, som også ønsker at spare på strømmen og sikre, at lyset er slukket, når de ikke har brug for det. Lige fra simpel glemsomhed, at være sen på den til en aftale, til at skulle have alle familiemedlemmer ud ad døren en kaotisk morgen – det er helt almindeligt at glemme at slukke lyset. Det gør det imidlertid ikke mindre irriterende at modtage store energiregninger og vide, at unødig belysning bidrager til det høje beløb. Med automatiseret belysning med SpaceSense™️ er det ikke længere et problem.
Ud over at være din trofaste hjælper, der altid husker at slukke lyset, er det selvfølgelig også en stor fordel, at dit WiZ lys tænder automatisk, når du træder ind i et rum. Aldrig mere behøver du at komme hjem ned armene fulde af indkøbsposer og ingen frie hænder til at tænde lyset. Du kan vælge dine foretrukne lystilstande, lysstyrker og tidsperioder, så dine WiZ lys tænder på din foretrukne måde og i dine ønskede tidsrum. Systemet kan også nemt justeres i følsomhed, så kæledyr frit kan løbe rundt i dit hjem dag og nat uden at aktivere lyset.


Få styr på dit energiforbrug med WiZ

SpaceSense™️ er ikke den eneste imponerende funktion, som dine WiZ pærer og lamper gemmer på under overfladen. De kan også hjælpe dig med at holde øje med dit energiforbrug. Vidste du, at WiZ lyskilder gør det muligt at holde øje med, hvor meget strøm du bruger ved at have lyset tændt? Med WiZ får du ikke bare LED-lys af høj kvalitet og med lang levetid – selvom det i sig selv er et vigtigt skridt mod at spare energi på belysning. Du får også smarte pærer og lamper, der videregiver data om deres forbrug til WiZ appen, som derefter giver dig et nemt overblik over dit beregnede energiforbrug på belysning.
WiZ kan også hjælpe dig med at holde øje med dit strømforbrug fra helt almindelige elektroniske apparater som fx dit TV og din mikroovn. Ved at tilslutte enheder som disse til en WiZ smart plug med power meter kan du monitorere strømforbruget fra den pågældende stikkontakt. I WiZ appen får du nemt et overblik over dit energiforbrug i kWh for alle kompatible produkter. Du kan også både se hele dit energiforbrug samt forbruget per rum svarende til din fordeling af WiZ pærer, lamper og smart plugs i dit hjem.

 

Se vores store udvalg af WiZ Her