Govee - Glide Tri-angle Light Panels - 10-pak

EAN nr: 
6974316991908
| Producent: Govee |
Varenummer:
65-410

Opret en unik atmosfære i dit hjem med Govee's Glide Tri-angle Light Panels. Hvert panel tilføjer et spektakulært lys til dit rum takket være RGBIC-teknologi, musik-tilstande, DIY-tilstand og mere.

Bruge Govee Home App til at personliggøre dine paneler til at afspejle den stemning du ønsker. Du kan nemt konfigurere dine paneler i appen.

Med Govee's RGBIC-teknologi, kan du vælge flere farver på én gang for visuelle oplevelser, der er en fornøjelse for øjet.

Med det unikke gennemsigtige kabinet, vil dine paneler blive oplyst på væggen, hvilket tilføjer en unik glød til dit rum eller gaming-opsætning. Lysstyrken stråler igennem hver kant for en ultra-glat animeret belysning.

Du kan planlægge dine lys i Govee Home App, så de tænder på et forudbestemt tidspunkt. Brug timer-funktionen til at oprette en praktisk rutine med dine lys.

Govee Home app har en række af sceneeffekter at vælge imellem, inklusiv Sunset Glow, Stacking, Flow og mere. Arrangementet af dine paneler bliver genkendt for at skabe et regnbue-effekt, der glider sømløst.

Govee DreamView-belysningseffekter er en fornøjelse for øjet. Brug Highlight-sektionen i Govee Home App for at skabe den immersive gaming eller filmverden, du drømmer om.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.199 kr
Lagerstatus: 3-5 dages leveringstid
Govee - Glide Tri-angle Light Panels - 10-pak er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Govee
EAN 6974316991908
Producent Varenr. B6067301
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve 16 mio. farver og Hvide nuancer
Dæmpbar Ja, via App
Forventet levetid 50.000 timer
Størrelse 33.7 x 19.2 x 10.2
App iOS / Android
Forbrug 36W
Spænding Adapter
Forbindelse Wifi + Bluetooth