Govee - Neon LED Strip Light - 3m - IP65

EAN nr: 
6974316991281
| Producent: Govee |
Varenummer:
65-408

Govee RGBIC Neon Rope Light er et fleksibelt belysningsdesign, som du kan tilpasse efter dine ønsker. Den har stemmestyring, musikmode, smart app-kontrol, RGBIC-effekter og DIY-mode til at skabe en smuk juledekoration. Med Govee Home App kan du få adgang til et udvalg af belysningsindstillinger, der bedst passer til din personlige stil. Lyset vil skinne i et udvalg af neonlignende farver for at skabe en blød og behagelig atmosfære i ethvert rum.

Du kan parre lyset med Alexa og Google Assistant for at få adgang til Smart Voice Control-funktionen. Få håndfri adgang til forskellige funktioner på Govee Home App, såsom Music Mode, hvor lyset synkroniseres med dit yndlingsaudio. Tilpas belysningen efter dine ønsker med vores innovative RGBIC-teknologi. Den integrerede IC-chip giver flere farvemuligheder på ét lys. Dine farver, effekter og mere kan justeres ved hjælp af Govee Home App.

64 dynamiske scenemoduler er leveret, som du kan vælge én af dine favoritter for at matche dine humør og indstille en timer til automatisk tænd/sluk som dit behov. Det skaber en behagelig belysning og sovetid. Med 11 reaktive musikmoduler vil lysets lysstyrke og farve ændres samtidigt, når musikken ændres, og du bliver fuldstændig opslugt i en rigtig spilskene. 16 millioner farvemuligheder er leveret på Govee Home APP, så du kan designe din foretrukne farve via farvehjulet eller justere farven og modusen via kontrolboksen for at skabe en fantastisk og hyggelig atmosfære.

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
399 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
Govee - Neon LED Strip Light - 3m - IP65 er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Govee
EAN 6974316991281
Producent Varenr. H61A03D1
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve 16 mio. farver og Hvide nuancer
Lumen 173lm/m
Dæmpbar Ja, via App
Forventet levetid 50.000 timer
Størrelse 22.7 x 22.4 x 8.2
App iOS / Android
Forbrug 36W
Spænding Adapter
Forbindelse Wifi + Bluetooth
Tæthedsklasse IP65