Halo Design - Atom Bordlampe - Antik Messing/Amber - Ø22

EAN nr: 
5705639740109
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-477

Halo Designs ATOM er et unikt og funktionelt design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme og et moderne design. Den nye, smukke Oxid-Amber farve frembringer en rolig og jordnær atmosfære, mens designet vedligeholder sit minimalistiske udtryk. ATOM har mulighed for at indstille og tilpasse designet, så du let og bekvemt kan skabe dit eget personlige udtryk. Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet, skabt en designserie hvor disse kommer til udtryk.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er et moderne bord med Oxid-Amber farvet glas, børstet mat lakeret antik messingstel. Bordet er inspireret af roterende elektroner, der giver et formbart design. Med det rette lys kan det dæmpes i lyset og skabe en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.

ATOM fra Halo Design er en unik serie med fleksible arme og et moderne design. Det giver mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme. Serien kommer i mange forskellige farver, herunder den nye Oxid-Amber farve. Denne farve frembringer en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er et unikt produkt med mange funktioner. Det er inspireret af roterende elektroner, der giver et formbart design. Det har børstet mat lakeret antik messingstel samt Oxid-Amber farvet glas som giver en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er det perfekte valg til dig som ønsker et unikt produkt med mange funktioner. Det er inspireret af roterende elektroner, der giver et formbart design. Det har børstet mat lakeret antik messingstel samt Oxid-Amber farvet glas som giver en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er et unikt produkt fra designduoen Emanuele Patton & Michael Waltersdorff med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet. Det har børstet mat lakeret antik messingstel samt Oxid-Amber farvet glas som giver en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er det perfekte valg til dig som ønsker et unikt produkt med mange funktioner. Det har børstet mat lakeret antik messingstel samt Oxid-Amber farvet glas som giver en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.

Halo Designs ATOM Bord Sort Smoke Glas 4XG9 er inspireret af roterende elektroner der giver et formbart design. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let skabe dit eget personlige udtryk. Det har børstet mat lakeret antik messingstel samt Oxid-Amber farvet glas som giver en rolig jordnær atmosfære samtidig med at det vedligeholder sit moderne udtryk. Serien ATOM fås i 7 varianter; pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væ

Læs mere nedenfor:

Køb julegaver med ro i maven
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
2.115 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design - Atom Bordlampe - Antik Messing/Amber - Ø22 er tilgængelig i intervaller af 1