Halo Design - Atom Bordlampe - Sort/Opal - Ø22

EAN nr: 
5705639740093
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-476

Halo Designs ATOM er et moderne og funktionelt design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme og et unikt, formbart design. Med den nye, gyldne farvetilføjelse – Oxid-Amber – kan du berige boligen med masser af ro og varme. Inspireret af roterende elektroner har den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff skabt en designserie, hvor Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet kommer til udtryk. ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Den nye ATOM Bord sort opal 4XG9 i Oxid-Amber farve er et smukt design med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas. De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.

Serien ATOM fås i 7 varianter og størrelser eks. Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder. Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel. Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Med ATOM Bord sort opal 4XG9 fra Halo Design kan du let skabe dit eget personlige udtryk ved at indstille og tilpasse designet uden værktøj. Det er muligt at transformere det til enkle og minimalistiske former eller bruge det som dekorative elementer i rummet – helt efter eget ønske.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.799 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design - Atom Bordlampe - Sort/Opal - Ø22 er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639740093
Producent Varenr. 740093
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H:52cm Ø:22cm
Farve Opal/Sort
Materiale Glas Ø10cm, metal
Fatning G9
Forbrug Maks 28W
Antal lyskilder 4 (pære medfølger ikke)