Halo Design - Atom Horisontal Pendel - Antik Messing/Amber - L: 123cm

EAN nr: 
5705639738809
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-469

Halo Designs ATOM er et nyt, positivt ladet design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design. Denne unikke kollektion af formbar belysning er inspireret af roterende elektroner, og giver dig mulighed for at indstille og tilpasse designet til dit eget personlige udtryk. ATOM fås i et væld af varianter, der kan fungere som dekorative elementer i rummet, eller som enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj. 

Den nye farvetilføjelse til serien, Oxid-Amber, byder på et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas. De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk. ATOM i Oxid-Amber farve fås i 7 varianter og størrelser; Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord-, loft- og den vertikale pendel.

ATOM fra Halo Design er designet af den erfarne designduo Michael Waltersdorff & Emanuele Patton. De har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet skabt en designserie, hvor disse kommer til udtryk. Med brug af de rette lyskilder kan ATOM dæmpes i lyset for at skabe en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

Brand: Halo Design.
Navn: Atom Langbord Oxid med 8 glas 8XG9.
Farve: Oxid-Amber.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
4.326 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design - Atom Horisontal Pendel - Antik Messing/Amber - L: 123cm er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639738809
Producent Varenr. 738809
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse L:123cm Ø:37cm
Farve Antik Messing/Amber
Materiale Glas Ø12,5cm, metal
Fatning G9
Forbrug Maks 28W
Antal lyskilder 8 (pære medfølger ikke)