Halo Design - Atom Mini Horisontal Pendel - Opal/Sort - L: 80cm

EAN nr: 
5705639738755
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-464

Halo Designs ATOM er en ny og positiv ladning af funktionel design. Denne designserie er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. ATOM fås i et væld af varianter, der giver dig mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme. Denne serie er designet af den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der har fokuseret på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Halo Design's ATOM langbord Mini Opal med 6 glas 6XG9 er et smukt eksempel på denne serie. Det børstede, mat lakerede antikke messingstel kombineret med det betagende amberfarvede glas skaber en rolig og jordnær atmosfære, mens det stadig vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk. Med brug af de rette lyskilder kan ATOM dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.

ATOM langbord Mini Opal med 6 glas 6XG9 er en del af Halo Design's Oxid-Amber farvevariant, som giver dig mulighed for at tilføje et gyldent touch til din boligindretning. Uanset om du vælger denne variant eller en anden fra serien, vil du få en unik belysning, der kan tilpasses dine behov. Serien ATOM fra Halo Design byder på fleksible arme, lysdæmper og moderne design - alt sammen kombineret til et stilfuldt produkt.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
3.499 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Atom Mini Horisontal Pendel - Opal/Sort - L: 80cm er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639738755
Producent Varenr. 738755
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse L:80cm Ø:31cm
Farve Opal/Sort
Materiale Glas Ø10cm, metal
Fatning G9
Forbrug Maks 28W
Antal lyskilder 6 (pære medfølger ikke)