Halo Design - Atom Væglampe - Smoke/Sort - Ø20

EAN nr: 
5705639740130
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-471

Halo Designs ATOM er en ny og positiv ladning af funktionel design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme og et moderne design. Med den nye farvetilføjelse i Oxid-Amber får du mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme. Inspireret af roterende elektroner har den erfarne designduo Michael Waltersdorff & Emanuele Patton skabt en enestående kollektion af formbar belysning. Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk. De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.

ATOM i den nye Oxid-Amber farve er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas. De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk. ATOM fås i 7 varianter og størrelser eks. Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder, væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel. Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

ATOM fra Halo Design er et moderne design med masser af fleksibilitet. Med brug af de rette lyskilder kan du dæmpe lyset og skabe en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design. ATOM er et unikt produkt skabt med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.399 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design - Atom Væglampe - Smoke/Sort - Ø20 er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639740130
Producent Varenr. 740130
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H:33cm Ø:20cm
Farve Smoke/Sort
Materiale Glas Ø10cm, metal
Fatning G9
Forbrug Maks 28W
Antal lyskilder 2 (pære medfølger ikke)