Halo Design - Bubbles - Pendel - Grøn - H:18cm - Ø:18cm

EAN nr: 
5705639743094
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-666

Halo Design præsenterer den smukke Bubbles Ø18 pendel, Grøn. Det tilsyneladende enkle design af Bubbles-lamperne er faktisk et studie i geometri, hvor proportionerne er afbalanceret mellem de tre sfærer, der udgør lampen. Det samlede udtryk byder på transparenter og refleksioner via et bredt udvalg af farver og kombinationer af glas- og stålelementer. Designet er skabt af Michael Waltersdorff & Emanuele Patton.

Bubbles Ø18 pendel, Grøn er det perfekte valg til at skabe et unikt og moderne hjem. Denne smukke pendel kan bruges alene eller i grupper for at skabe en smuk og harmonisk belysning. Farvevalget er mangeartet, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit hjem.

Bubbles Ø18 pendel, Grøn har enkelhed og elegance som sit udgangspunkt. Lampen har en lethed over sig, som gør det muligt at kombinere den med andre stilarter, mens man stadig opnår et harmonisk look. Lampen har en minimalistisk stil, der gør den velegnet til ethvert rum.

Vi er vilde med Bubbles – er du? Lad de mange muligheder inden for skønne farvevalg inspirere og udsmykke hjemmet på fineste vis. Findes både som pendel og bordlampe. Med sin unikke design og kombination af glas- og stålelementer vil Bubbles Ø18 pendel, Grøn helt sikkert bringe noget ekstra til ethvert hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
974 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Bubbles - Pendel - Grøn - H:18cm - Ø:18cm er tilgængelig i intervaller af 1