-50%
G A G Produktdatablad

FORÅRSUDSALG - Halo Design - E27 LED Lyskilde - COLORS Core Smoke Ø80mm (1-2-3 STEP)

EAN nr: 
5705639937134
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-775

Halo Design har skabt COLORS Core Smoke Ø80mm 3 step memory lyskilde, som giver et varmt og behageligt lys. Det specielle cylinderrør spreder lyset 360 grader og giver en effektfuld belysning. Lyset, der ses igennem det dekorative glas, giver fornemmelsen af den dejlige tid fra de gode gamle dage. Denne lyskilde er designet af Michael Waltersdorff og har et gyldent amberfarvet glas. Lyskilden forbruger kun 3 watt, men er samtidig dæmpbar i 3 trin, så man kan skabe præcis den stemning i rummet man ønsker. Desuden har den Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcis hvor du slukkede sidst. COLORS Core Smoke lyskilde fås i flere størrelser og farver, så der er helt sikkert en til din lampe.

COLORS Core Smoke lyskilde fra Halo Design er det perfekte valg til dig, der ønsker et varmt og behageligt lys med et smukt design. Denne lyskilde er designet af Michael Waltersdorff og har et gyldent amberfarvet glas. Lyset spredes 360 grader og giver en effektfuld belysning. Denne lyskilde forbruger kun 3 watt, men er samtidig dæmpbar i 3 trin, så man kan skabe præcis den stemning i rummet man ønsker. Desuden har den Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcis hvor du slukkede sidst. COLORS Core Smoke lyskilde fås i flere størrelser og farver, så der er helt sikkert en til din lampe.

Halo Design's COLORS Core Smoke Ø80mm 3 step memory lyskilde er det perfekte valg for dig, der ønsker et smukt design med et varmt og behageligt lys. Det specielle cylinderrør spreder lyset 360 grader og giver en effektfuld belysning. Lyset igennem det dekorative glas giver fornemmelsen af den dejlige tid fra de gode gamle dage. Denne lyskilde er designet af Michael Waltersdorff og har et gyldent amberfarvet glas. Lyskilden forbruger kun 3 watt, men er samtidig dæmpbar i 3 trin, så man kan skabe præcis den stemning i rummet man ønsker. Desuden har den Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcis hvor du slukkede sidst. COLORS Core Smoke lyskilde fås i flere størrelser og farver, så der er helt sikkert en til din lampe.

Halo Design's COLORS Core Smoke Ø80mm 3 step memory lyskilde er det perfekte valg for dig, der ønsker et smukt design med et varmt og behageligt lys til at skabe hyggelige stemninger i dit hjem eller på arbejdspladsen. Det specielle cylinderrør spreder lyset 360 grader og giver en effektfuld belysning. Lyset igennem det dekorative glas giver fornemmelsen af den dejlige tid fra de gode gamle dage - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse. Lyskilden er designet af Michael Waltersdorff med det gyldne amberfarvet glas som spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet. Denne LED-lyskilde forbruger kun 3 watt, men er samtidig dæmpbar i 3 trin - hermed kan du skabe præcis den stemning du ønsker i rummet uanset om det er til hyggestunder eller arbejde. Desuden har den Memory funktion som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcis hvor du slukkede sidst. COLORS Core Smoke-lyskilden fås i flere størrelser og farver - hermed findes der helt sikkert en til din lampe.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 269 kr 135 kr
Spar 50%
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
FORÅRSUDSALG - Halo Design - E27 LED Lyskilde - COLORS Core Smoke Ø80mm (1-2-3 STEP) er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639937134
Producent Varenr. 937134
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H:12 x Ø:8 cm
Farve Smoke
Materiale Glas
Tæthedsklasse IP20
Energimærke G
Farvegengivelse 80
Spredningsvinkel 360
Farvetemperatur 2700K
Lumen 10
Fatning E27
Forventet levetid 15.000 timer