Halo Design - Forty-Five Pendel Ø35 - Smoke

EAN nr: 
5705639744008
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-827

Overskrift: Skab et industrielt og moderne udtryk med Halo Design's Forty-Five Pendel Ø35 Smoke

Halo Design's Forty-Five pendel serie er designet af Michael Waltersdorff og Emanuele Patton, der har skabt en god balance mellem design og lysudbytte. Den matte blanke overflade giver lampen et flot stilfuldt udtryk, mens lyset spredes flot gennem glasset og bliver hjulpet af den dekorative lysspredning fra cylinderen der er centreret i lampen. Med sin 45 graders hældning giver den et fantastisk look. Denne pendel er velegnet til stortset alle hjemmets rum og har en E27 fatning, så man kan skabe den stemning man ønsker i hjemmet. Kablet er i tekstil med silicone kabel indvendig, sådan at ledningen altid holder sig flot lige. Længden på kablet er 2,5 meter, og dækker dermed det almindelige behov. Der kan sættes optil 40 watt lys i FORTY-FIVE small pendlen.

FORTY-FIVE serien består af 3 størrelser henholdsvis small Ø15, medium Ø25cm og large Ø35cm i diameter. Lampen er bevidst enkel og moderne – med fokus på detaljer. En tidsløs lampe i runde former der er funktionel og effektiv i lysreflektion.

Forty-five hedder den skulpturelle lampeserie fra Halo Design, som ikke kan undgå at skabe blikfang, når den – let som en fjer – svæver i rummet. Glaskuplen, der ubesværet hænger fra loftet for enden af den smukt, kurvede ledning fremhæver lyskilden, der underspillet sidder i midten af lampen. Midterstykket i metal leder straks tankerne hen på det industrielle med et strejf af New York, der understreges af det røgfarvede glas.

Derfor er lampen helt ideel til at skabe et nordisk, industrielt og moderne udtryk i hjemmet – en lampe der blandt andet er oplagt over spisebordet. Forty-five kommer i forskellige størrelser, og kombinerer man dem, lykkes det at skabe en lysinstallation, der er et museum værdigt og som vil passe perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Man er derved sikret et dekorativt og legende indslag til boligen, der taler for sig selv og skaber blikfang.

Halo Design's Forty-Five Pendel Ø35 Smoke giver dig mulighed for at skabe et industrielt og moderne udtryk i dit hjem med dens smukke design og de mange valgmuligheder for stemning. Det røgfarvede glas giver et strejf af New York til rummet sammen med midterstykket i metal. Med Forty-Five får du en tidsløs lampe i runde former der både er funktionel og effektiv i lysreflektion.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
2.055 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Forty-Five Pendel Ø35 - Smoke er tilgængelig i intervaller af 1