G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Antik Messing

EAN nr: 
5705639801039
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-849

Opdag den nye Hygge bordlampe fra Halo Design – en funktionel og transportabel lampe, der vil tilføje hygge til dit hjem eller din have. Med en skærmdiameter på 19 cm, spreder denne lampe lys godt og effektivt. Lampen er udviklet med et integreret batteri og er vandtæt (IP54), hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Hygge bordlampen er designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff, som har skabt mange succesfulde lampe-designs. Fleksibilitet har været et nøglepunkt under udviklingen af denne lampe, og et af kriterierne var, at den skulle kunne bruges både indendørs og udendørs. Den er IP54 godkendt, hvilket betyder, at den tåler fugt og dermed kan tages med ud på terrassen, når solen går ned og hyggen skal frem.

Hygge bordlampen er særdeles velegnet til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Den kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen, og med en batterikapacitet på 4000 mAh, kan den bruges i op til 6-7 timer på en enkelt opladning.

Installationen er nem og kræver ikke brug af værktøj. Derudover findes Hygge-serien i mange varianter og farver, så du kan finde en lampe, der passer til dit behov og din stil.

Kort sagt, hvis du vil have en transportabel og fleksibel lampe, der skaber hygge og afslapning både indendørs og udendørs, er Hygge bordlampen fra Halo Design det perfekte valg for dig.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
785 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Antik Messing er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel bordlampe. med sin dia på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801039
Producent Varenr. 801039
Størrelse H:25cm x Ø:19cm
Farve Antik Messing
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer