G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Sort

EAN nr: 
5705639800995
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-845

Skab hygge og stemning i dit hjem eller på terrassen med den nye fleksible og transportable Hygge bordlampe fra Halo Design. Med en diameter på 19 cm spreder lampen lyset godt og effektivt og er ideel til både indendørs og udendørs brug.

Hygge bordlampen er designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff, der har skabt mange succesfulde designs i lampeverdenen. Lampen er udviklet med integreret batteri og er vandtæt med IP54-godkendelse, hvilket gør den perfekt til brug udendørs, da den tåler fugt.

En af nøglepunkterne i udviklingsfasen af Hygge bordlampen var fleksibilitet, og derfor er lampen designet til at kunne bruges både indendørs og udendørs. Det er derfor nemt at tage lampen med ud på terrassen, når solen er ved at gå ned, og skabe en hyggelig og afslappende atmosfære.

Hygge bordlampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvor den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen, og med en batterikapacitet på 4000 mAh har lampen konstant strøm nok til 6-7 timers brug.

Installationen af Hygge bordlampen er nem og kræver ikke brug af værktøj. Hygge-serien fås i mange forskellige varianter og farver, så du kan finde den helt rette bordlampe til dit hjem og din personlige stil.

Med Hygge bordlampen fra Halo Design kan du skabe hygge og stemning i dit hjem eller på terrassen og nyde en afslappende atmosfære med familie og venner. Lampen er fleksibel og transportabel, og med dens funktionelle design og batteridrevne kapacitet kan du tage den med overalt og sprede lys og varme, hvor end du befinder dig.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
785 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel bordlampe. med sin dia på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639800995
Producent Varenr. 800995
Størrelse H:25cm x Ø:19cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer