G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Varm Grå

EAN nr: 
5705639801008
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-846

Skab en hyggelig atmosfære på terrassen eller i stuen med den nye Hygge bordlampe fra Halo Design. Denne bordlampe er fleksibel, funktionel og transportabel og er designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff, som er kendt for sine succesfulde design i lampeverdenen.

Med en skærmdiameter på 19 cm spreder denne bordlampe lyset godt og effektivt. Lampen er udviklet med integreret batteri og er vandtæt (IP54) og designet med fleksibilitet for øje. Et af kriterierne under udviklingsfasen var, at lampen skulle kunne bruges både inden- og udendørs. Den er IP54 godkendt, så den tåler fugt og er derfor særdeles velegnet til at skabe hygge på terrassen, når solen går ned.

Lampen kan nemt dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver lampen ikke mindre end 228 lumen, og med sin batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer.

Installationen af Hygge bordlampen er nem og kræver ingen brug af værktøj. Lampen findes i mange varianter og farver, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst til dit hjem og din personlige stil.

Skab en hyggelig og funktionel belysning med den nye transportable Hygge bordlampe fra Halo Design.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
785 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Bordlampe - Ø19 - Varm Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel bordlampe. med sin dia på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801008
Producent Varenr. 801008
Størrelse H:25cm x Ø:19cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer