G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Antik Messing

EAN nr: 
5705639801107
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-859

Hygge gulvlampen fra Halo Design er den nyeste tilføjelse til Hygge-serien. Denne lampe er udviklet af den talentfulde designer Michael Waltersdorff, der har skabt mange succesfulde design inden for lampeverdenen. Med sin elegante og moderne stil vil denne fleksible og transportable gulvlampe være en perfekt tilføjelse til ethvert hjem.

Med en diameter på skærmen på 19 cm spreder denne gulvlampe lyset godt og effektivt. Lampen er også IP54 godkendt, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen er særdeles velegnet til at bringe med ud på terrassen, når solen er på vej ned, og man ønsker at skabe en hyggelig stemning.

På toppen af skærmen finder du funktionen til at dæmpe lampen, og her kan den også tændes og slukkes. Når lampen er tændt ved fuld styrke, giver den ikke mindre end 228 lumen. Med en batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer.

Installationen af denne lampe er nem og kræver ikke brug af værktøj. Derfor er det en perfekt løsning til dem, der ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, uden at skulle bekymre sig om installation eller ledninger.

Hygge-serien findes i mange varianter og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlige stil og dit hjem. Så uanset om du har brug for belysning i stuen, soveværelset eller på terrassen, vil Hygge gulvlampen være et smukt og funktionelt valg.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.109 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Antik Messing er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel gulvlampe. Med sin diameter på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801107
Producent Varenr. 801107
Størrelse H:134cm x Ø:19cm
Farve Antik Messing
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer