G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Grøn

EAN nr: 
5705639801084
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-857

Hygge gulvlampen fra Halo Design er den nyeste tilføjelse til den populære Hygge-serie. Designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff, som er kendt for at skabe innovative og elegante designs i lampens verden. Gulvlampen er fleksibel, funktionel og transportabel, og den har en diameter på skærmen på 19 cm, der giver en god og effektiv spredning af lys i rummet.

Lampen er udviklet med et integreret batteri og er gjort vandtæt med en IP54 godkendelse. Fleksibilitet har været et af nøglepunkterne under udviklingsfasen, og den er designet til både indendørs og udendørs brug. Med dens vandtætte egenskaber er den perfekt til at skabe en hyggelig stemning på terrassen, når solen er på vej ned.

Hygge gulvlampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvor den også tændes og slukkes. Den giver ikke mindre end 228 lumen ved fuld styrke, hvilket skaber et fantastisk lys i en skøn gylden farve, der reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Lampen har en batterikapacitet på 4000 mAh, og der er konstant strøm nok til brug i 6-7 timer.

Installation af lampen er nem og kræver ikke brug af værktøj. Hygge-serien findes i mange varianter og farver, og med gulvlampen som den nyeste tilføjelse er der nu endnu flere muligheder for at skabe den perfekte belysning i hjemmet. Med dens stilfulde design og funktionelle egenskaber er Hygge gulvlampen ideel til at tilføje en hyggelig atmosfære i ethvert rum, uanset om det er inde eller ude.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.134 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Grøn er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel gulvlampe. Med sin diameter på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801084
Producent Varenr. 801084
Størrelse H:134cm x Ø:19cm
Farve Grøn
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer