G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Rød

EAN nr: 
5705639801091
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-858

Hygge gulvlampen fra Halo Design er en fantastisk ny tilføjelse til Hygge serien. Designet af Michael Waltersdorff, der er kendt for sine mange succesfulde designs indenfor lampeverdenen, er denne lampe både fleksibel og funktionel. Med en skærmdiameter på 19 cm, spreder denne gulvlampe lyset godt og effektivt i rummet.

En af nøglepunkterne under udviklingsfasen af Hygge gulvlampen var fleksibilitet, og derfor var det et af kriterierne, at den skulle kunne bruges både indendørs og udendørs. Med dens IP54 godkendelse er denne lampe vandtæt og kan tåle fugt. Den er derfor særdeles velegnet til at tage med ud på terrassen, når solen er ved at gå ned, og hyggen skal bringes til live.

Lampen har et indbygget batteri, der har en kapacitet på 4000 mAh, som sikrer, at der er konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Det betyder, at du kan placere den lige, hvor du ønsker det, uden at skulle bekymre dig om en ledning eller en stikkontakt.

Hygge gulvlampen kan nemt dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes. Ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen, hvilket skaber en fantastisk atmosfære og et godt lys i rummet.

Nem installation er også en af fordelene ved denne lampe, da det kan gøres uden brug af værktøj. Med mange varianter og farver at vælge imellem, vil du helt sikkert kunne finde en lampe, der passer til netop dit hjem og dine behov. Giv dit hjem en ekstra hyggelig belysning med Hygge gulvlampen fra Halo Design.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.120 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Batteri Gulvlampe - Ø19 - Rød er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampen fra Halo Design, er en ny fleksibel, funktionel transportabel gulvlampe. Med sin diameter på skræmen med 19cm, spreder den lyset godt og effektivt. Den er udviklet med integreret batteri og gjort vandtæt (IP54). lampen er designet at Michael Waltersdorff, som står bag MANGE succes design i lampe verden. Fleksibilitet har været et af nøgle punkterne under udviklingsfasen, dermed var et af kriterierne at den skulle kunne bruges inde som ude. IP54 godkendt dermed tåler den fugt. Særdeles velegnet at bringe med ud på terassen når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes ved fuld styrke giver den ikke mindre end 228 lumen. og med sin batteri kapacitet på 4000 mah er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Nem installation, helt uden brug af værktøj. Hygge serien finde i mange varianter og farver
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639801091
Producent Varenr. 801091
Størrelse H:134cm x Ø:19cm
Farve Rød
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 80
Farvetemperatur 3000K
Lumen 228 lm
Fatning LED
Tænd/Sluk Cyklus 25000
Forventet levetid 30.000 timer