G A G Produktdatablad

Halo Design - Hygge - Batteribordlampe - Lys Grå

EAN nr: 
5705639800810
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-770

Halo Design's 'Hygge' batteri bordlampe er en fleksibel, funktionel og transportabel bordlampe, designet af Michael Waltersdorff - som står bag mange succesfulde designs i lampeverdenen. Fleksibilitet har været et af de vigtigste kriterier under udviklingsfasen, og derfor er denne lampe designet til at kunne bruges både inde og ude. Den er IP54 godkendt, så den kan tåle fugt, hvilket gør den særdeles velegnet til at tage med ud på terrassen når solen begynder at gå ned og hyggen skal bringes til live.

Hygge bordlampen fra Halo Design har et integreret batteri, som gør det nemt at installere den helt uden brug af værktøj. Den har en dæmperfunktion, som kan justeres fra toppen af skærmen. Herfra kan lampen også tændes og slukkes. Lampens varmegrå farve vil give et hyggeligt lys til ethvert rum, og den er perfekt til at skabe en afslappende stemning.

Halo Design's Hygge batteri bordlampe er det perfekte valg for dem der ønsker en fleksibel og funktionel lampe med et minimalistisk design. Den vil give ethvert rum et moderne look og bringe hyggen ind i hjemmet.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
659 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Halo Design - Hygge - Batteribordlampe - Lys Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639800810
Producent Varenr. 800810
Størrelse H: 19 cm Ø:15cm
Farve Grå
Materiale Metal
Tæthedsklasse IP54
Medfølger Oplader kabel
Energimærke G
Dæmpbar Ja
Farvegengivelse 82
Farvetemperatur 3000K
Forbrug 3W
Forventet levetid 30.000 timer
Lampe Type Bordlamper