Halo Design - Hygge - Bordlampe - G9 - Grå

EAN nr: 
5705639744763
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-844

Skab en hyggelig stemning i dit hjem med den elegante og funktionelle Hygge bordlampe fra Halo Design. Designet og tegnet af Michael Waltersdorff, er denne nyeste model en opgradering af den populære Batteri bordlampe, der blev lanceret med succes i forsommeren 2022.

Hygge bordlampen er en smuk kombination af stil, form, farver og funktionalitet, der vil tage dig med storm. Den leveres med fast strøm og integreret lysdæmper monteret på ledningen, hvilket gør det muligt for dig at justere styrken til forskellige stemninger og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

Lyset i Hygge bordlampen er en smuk gylden farve, der skabes ved reflektionen fra den inderskærm i Antique messing. Yderskærmen er i en modstandsdygtig grå "sand painting", der beskytter mod ridser og slag. Derudover er den smukt udskåret i toppen for at give en behagelig dæmpet effekt, hvor en del af lyset foldes ud for at skabe en rolig og behagelig belysning.

Hygge bordlampen leveres med en G9 sokkel, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken og mængden af lys i dit hjem. Der er mange varianter og farver at vælge imellem i Hygge-serien, så du kan finde den helt rette bordlampe til dit hjem og din personlige stil.

Med Hygge bordlampen kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem og skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Giv dit hjem et strejf af elegance og stil med denne smukke bordlampe fra Halo Design.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
599 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Bordlampe - G9 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge bordlampe fra Halo Design, designet og tegnet af Michael waltersdorff, er en ný model og stammer fra Batteri bordlampen, som succesrigt fik sin entré i for-sommer 2022. Den tog de fleste med storm, med sin form , stil, farver og ikke mindst funktionalitet. Denne nye model er med fast strøm og integreret lysdæmper monteret ledningen, hvilket gør den ideel til de rum i hjemmet hvor man ønsker at kunne justere styrken til de forskellige stemninger. Lyset er en smuk gylden farve, som skabes ved reflektionen fra sin inderskærm i Antique messing. Yderskærmen er i grå "sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den smukke udskræring i toppen giver en behagelig dæmpet effekt med lyset som lader en del af lyset folde sig ud derfra og skaber en god rolig belysning. Den leveres med G9 sokkel og her har man en masse muligheder for at få lige den styrke og mængde lys man ønsker. Hygge serien finde i mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744763
Producent Varenr. 744763
Størrelse H:35cm x Ø:24cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 180cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning G9