Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Grå

EAN nr: 
5705639744879
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-861

Hygge gulvlampe med 2 arme er en del af den populære HYGGE-serie, designet af Michael Waltersdorff med henblik på at skabe en serie af lamper, der med sin form, farver og materialevalg giver en rolig og behagelig belysning i hjemmet. Denne gulvlampe er ingen undtagelse. Ideen med udvidelsen af HYGGE-serien har åbnet op for mange muligheder for at skabe den rette stemning og belysning i hjemmet.

Denne lampe er en videreudvikling af den succesfulde batteridrevne bordlampe, hvor formen og funktionaliteten har vundet stor succes på både det danske og internationale marked. Med dens to fleksible arme er den ideel til at justere lyset i den ønskede retning. Arme kan aktiveres individuelt med de to separate afbrydere placeret på toppen af lampen. Gulvlampen passer perfekt ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker stil, trend og funktionelt lys, der nemt kan spredes ud i rummet og giver en fantastisk gylden belysning, som reflekteres ud af den indre skærm i antique messing.

Lysets diameter på skærmen er 19 cm, hvilket sikrer effektiv belysning. Lampen er også vandtæt og har en IP54 godkendelse, hvilket betyder, at den tåler fugt. Derfor er den også ideel til at tage med ud på terrassen, når solen går ned, og "hyggen" skal bringes til live. Lampen kan dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvorfra den også tændes og slukkes. Lampen har en batterikapacitet på 4000 mAh, der sikrer konstant strøm i op til 6-7 timer.

Lampen leveres med en GU10 sokkel, hvilket giver mulighed for at tilføje den stemningsbelysning, man ønsker. Serien Hygge fås i mange varianter og farver, så der er noget for enhver smag og indretning.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.285 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampe med 2 arme, er en del af HYGGE serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en serie af lamper som med sin form, farver og materialevalg giver en dejlig rolig belysning i hjemmet, deraf navnet "HYGGE". Denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har været med til at åbne mange muligheder til at få den rette stemning og belysning i hjemmet. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Fleksibiliteten med sine 2 fleksarme gør den perfekt til at vinkle lyset i den retning man har sit behov, og tillige kan de aktiveres individuelt, med de 2 afbryder epå toppen af stammen. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys hvorved lyset nemt kan spredes ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en varm grå "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den leveres med GU10 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744879
Producent Varenr. 744879
Størrelse H:135cm x Ø:12cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10