Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Grøn

EAN nr: 
5705639744886
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-862

Hygge gulvlampen med 2 arme er en del af den populære HYGGE-serie, som er designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff. Han har ønsket at skabe en serie af lamper, som med deres form, farver og materialevalg kan skabe en rolig og behagelig belysning i hjemmet - deraf navnet "HYGGE". Denne gulvlampe lever helt op til den ønskede stemning og funktionalitet, og udvidelsen af HYGGE-serien har givet mulighed for endnu flere valgmuligheder til den perfekte belysning i hjemmet.

Hygge gulvlampen med 2 arme er en videreførelse af den succesfulde batteridrevne bordlampe, som har været en stor succes både på det danske og internationale marked. Med sine 2 fleksible arme kan lyset rettes i den ønskede retning og individuelt aktiveres med de 2 separate afbrydere på toppen af stammen. Den passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet, og kan med dens fleksible arme give det helt rigtige lys, hvor det er nødvendigt, og skabe en smuk gylden farve, som reflekteres ud af den indvendige skærm i antique messing.

Gulvlampen er yderst fleksibel og kan bruges i mange forskellige rum i hjemmet, da den giver en stilfuld og trendy belysning samt et godt funktionelt lys, der nemt kan spredes ud i rummet. Den leveres med en GU10 sokkel, så der er rig mulighed for at få den ønskede stemningsbelysning. Med dens sorte "Sand paintning" lakerede yderskærm er den desuden modstandsdygtig over for ridser og slag.

HYGGE-serien består af mange forskellige varianter og farver, så der er rig mulighed for at vælge den lampe, som passer bedst ind i hjemmets stil og indretning. Hygge gulvlampen med 2 arme er en fantastisk mulighed for at skabe den perfekte belysning i hjemmet og samtidig tilføje et smukt og stilfuldt element i indretningen.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.285 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Grøn er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampe med 2 arme, er en del af HYGGE serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en serie af lamper som med sin form, farver og materialevalg giver en dejlig rolig belysning i hjemmet, deraf navnet "HYGGE". Denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har været med til at åbne mange muligheder til at få den rette stemning og belysning i hjemmet. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Fleksibiliteten med sine 2 fleksarme gør den perfekt til at vinkle lyset i den retning man har sit behov, og tillige kan de aktiveres individuelt, med de 2 afbrydere på toppen af stammen. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys hvorved lyset nemt kan spredes ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en mørke grøn "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den leveres med GU10 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744886
Producent Varenr. 744886
Størrelse H:135cm x Ø:12cm
Farve Grøn
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10