Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Sort

EAN nr: 
5705639744862
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-860

Hygge gulvlampen med 2 arme er en del af den populære HYGGE-serie, hvor designer Michael Waltersdorff har skabt en serie af lamper med fokus på form, farver og materialer, der skaber en rolig og behagelig belysning i hjemmet. Med denne gulvlampe udvides serien med nye muligheder for at skabe den rette stemning og belysning i hjemmet.

Hygge gulvlampen med 2 arme er skabt på baggrund af succesen med den populære batteridrevne bordlampe i samme serie, hvor form og funktionalitet har vundet succes både på det danske og internationale marked. Med to fleksible arme giver denne lampe mulighed for at vinkle lyset i den retning, man har behov for, og armene kan aktiveres individuelt med to separate afbrydere på toppen af stammen.

Gulvlampen er elegant og stilfuld og passer perfekt ind i de fleste rum i hjemmet. Med et fantastisk gyldent lys, der reflekteres ud af inderskærmen i antique messing, kan lyset nemt spredes ud i rummet, hvor man har brug for det. Yderskærmen er lakeret i sort "Sand paintning", der er modstandsdygtig mod ridser og slag.

Hygge gulvlampen med 2 arme leveres med en GU10 sokkel, der giver rig mulighed for at skabe den stemningsfulde belysning, man ønsker. Med serien Hygge kan man finde mange varianter og farver, der passer til enhver indretning og smag.

Som en del af HYGGE-serien er denne gulvlampe udviklet med fokus på fleksibilitet og funktionalitet, så den kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen er IP54 godkendt og dermed vandtæt, så den tåler fugt og er særdeles velegnet til at bringe med ud på terrassen, når solen er på vej ned og "Hyggen" skal bringes til live.

Med en skærm på 19 cm i diameter spreder denne gulvlampe lyset godt og effektivt, og med sin batterikapacitet på 4000 mAh er der konstant strøm nok til brug i 6-7 timer. Lampen kan nemt dæmpes med funktionen på toppen af skærmen, hvor den også tændes og slukkes. Installationen er nem og kræver ikke brug af værktøj.

Læs mere nedenfor:

Regenerate response
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.266 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - 2 x GU10 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge gulvlampe med 2 arme, er en del af HYGGE serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en serie af lamper som med sin form, farver og materialevalg giver en dejlig rolig belysning i hjemmet, deraf navnet "HYGGE". Denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har været med til at åbne mange muligheder til at få den rette stemning og belysning i hjemmet. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Fleksibiliteten med sine 2 fleksarme gør den perfekt til at vinkle lyset i den retning man har sit behov, og tillige kan de aktiveres individuelt, med de 2 afbryder epå toppen af stammen. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys hvorved lyset nemt kan spredes ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Den leveres med GU10 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744862
Producent Varenr. 744862
Størrelse H:135cm x Ø:12cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10