Halo Design - Hygge - Gulvlampe - E27 - Grå

EAN nr: 
5705639744817
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-851

Hygge standerlampe er den største gulvlampe i Hygge-serien fra Halo Design. Lampen er designet af Michael Waltersdorff, som har skabt en serie af lamper, der med sin form, farvevalg og materialevalg giver en rolig og hyggelig belysning i hjemmet. Denne gulvlampe er ingen undtagelse, og ideen med denne udvidelse af Hygge-serien er ramt spot-on.

Hygge-serien udspringer af den succesrige batteri bordlampe, hvor formen og funktionaliteten har vundet succes både på det danske og internationale marked. Standerlampen passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker stil, trend og godt med funktionelt lys.

Gulvlampen har en diameter på skærmen på Ø40cm, og dermed spredes lyset ekstra godt ud i rummet, hvor man har brug for det. Lampen giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag.

Lampen leveres med en E27 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning, man måtte ønske samt godt med lys. Serien Hygge består af mange varianter og farver, så du kan finde lige præcis den lampe, der passer til dit hjem og din personlige stil.

Med denne gulvlampe kan du skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem. Lampen er perfekt til at skabe et blødt og behageligt lys, når du skal slappe af med en god bog eller en kop te. Hygge-serien er en investering i både stil og funktion, og du vil med garanti få glæde af den i mange år fremover.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.285 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Gulvlampe - E27 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge standerlampe i stor del, er den største gulvlampe i denne serie, Michael Waltersdorff, som står bag dette design, ville gerne skabe en sierie af lamper som med sin form, farbver og materiale valg giver en dejlig rolig belysning i sit hjem, deraf navnet. denne gulvlampe er ingen undtagelse, tanke og idé med denne udvidelsen af HYGGE-serien har ramt spot-on. Den udspringer af succes batteri bordlampen, hvor formen og funktionaliteten har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys. Gulvlampen her har en diamter i skærmen på Ø40cm, og dermed spredes lyset ekstra godt ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en grå "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. den leveres med E27 sokkel, så der er rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske samt godt med lys. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744817
Producent Varenr. 744817
Størrelse H:140cm x Ø:40cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 200cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27