Halo Design - Hygge - Pendel Ø12 - GU10 - Sort

EAN nr: 
5705639744619
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-837

Hygge Pendel lille er en del af den populære HYGGE-serie, som er tegnet og designet af den anerkendte designer Michael Waltersdorff. Lampen er en udvidelse af serien og er udsprunget af den succesfulde batteri bordlampe. Formen på pendlen har vundet stor succes på både det danske og internationale marked, og den passer perfekt til de fleste rum i hjemmet.

Denne model af Hygge Pendel lille har en diameter på Ø12cm og giver et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve takket være sine inderskærme i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand painting", som gør den modstandsdygtig overfor ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort og en GU10 sokkel til lyskilden, så man har rigtig mange muligheder for at få sat præcis den lysstemning, man ønsker.

Hygge-serien består af mange varianter og farver, så der er noget for enhver smag. Med denne pendel kan man skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i sit hjem, og den er velegnet til både stue, køkken og soveværelse. Pendlen er enkel i sit udtryk, men samtidig elegant og stilfuld, og den vil helt sikkert tilføre et eksklusivt touch til enhver indretning.

Halo Design er kendt for at producere kvalitetslamper, og Hygge Pendel lille er ingen undtagelse.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
375 kr
Lagerstatus: Forventes på lager primo september
Halo Design - Hygge - Pendel Ø12 - GU10 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel lille er en del af udvidelsen af HYGGE-serien, tegnet og designet af Michael Waltersdorff, lampen er udsprunget af succes batteri bordlampen. Formen har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer genialt til de fleste rum i hjemmet, og denne model i Ø12cm, giver et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, qua sin inderskærme i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. GU10 sokkel til lyskilden, der får har man rigtig mange muligheder for at få sat præcist den lysstemning man ønsker. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744619
Producent Varenr. 744619
Størrelse H:27cm x Ø:12cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning GU10