Halo Design - Hygge - Pendel Ø24 - E27 - Grå

EAN nr: 
5705639744664
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-840

Hygge Pendel mellem er en del af den populære HYGGE-serie, som er skabt af den anerkendte designer Michael Waltersdorff. Serien udspringer af den succesfulde batteri bordlampe, og har allerede vundet stor popularitet både på det danske og internationale marked.

Denne pendel er en elegant og stilfuld tilføjelse til ethvert hjem. Den har en god størrelse på Ø24cm, som gør den velegnet til at sprede lys i de fleste rum. Pendlen giver samtidig en fantastisk gylden farve, som reflekteres ud af den antique messing inderskærm. Yderskærmen er lakeret i en modstandsdygtig grå "Sand paintning", som beskytter mod ridser og slag.

Hygge Pendel mellem leveres med en sort tekstilkabel på 250 cm og en E27 sokkel til lyskilden. Dette giver dig nærmest uendeligt med muligheder for at skabe den ønskede lysstemning i dit hjem.

Hygge-serien består af mange forskellige varianter og farver, så du kan finde den perfekte pendel til dit hjem. Halo Design - Hygge - Pendel Ø24 - E27 - Grå er et smukt og stilfuldt valg, som vil tilføje en hyggelig og varm atmosfære til dit hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
535 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Pendel Ø24 - E27 - Grå er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel mellem, er en del af udvidelsen af HYGGE-serie, som udspringer af succes batteri bordlampen. Michael waltersdorff som står bag designet, har fået skabt en form som i den grad har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, og denne model i Ø24cm, har en god størrelse til at sprede lyset godt ud der hvor man ønsker, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som refelkteres ud af inderskærmenm som er udført i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en grå "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. E27 sokkel til lyskilden, ja så har man nærmest uendeligt med muligheder for at få sat præcist den lysstemning man ønsker. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744664
Producent Varenr. 744664
Størrelse H:27cm x Ø:24cm
Farve Grå
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27