Halo Design - Hygge - Pendel Ø24 - E27 - Sort

EAN nr: 
5705639744657
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-839

Hygge Pendel mellem er en del af den populære HYGGE-serie, som er udvidet fra den succesfulde batteri bordlampe. Designeren bag, Michael Waltersdorff, har skabt en form, der har vundet stor succes både på det danske og internationale marked.

Denne smukke pendel passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet og er perfekt til at sprede lys og skabe en hyggelig atmosfære. Med en størrelse på Ø24cm giver den en god spredning af lyset, samtidig med at den leverer et fantastisk gyldent lys, der reflekteres ud af den indvendige skærm, som er udført i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand painting", der er modstandsdygtig overfor ridser og slag.

Pendlen leveres med en sort tekstilkabel på 250 cm og en E27 sokkel til lyskilden. Dette giver dig nærmest uendelige muligheder for at skabe den perfekte lysstemning i dit hjem. Serien Hygge består af mange varianter og farver, så du kan finde lige præcis den pendel, der passer bedst til dit hjem.

Halo Design står bag denne smukke Hygge Pendel Ø24 i sort, og med dens elegante design og fantastiske lys er den en perfekt tilføjelse til ethvert hjem.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
545 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Pendel Ø24 - E27 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel mellem, er en del af udvidelsen af HYGGE-serie, som udspringer af succes batteri bordlampen. Michael waltersdorff som står bag designet, har fået skabt en form som i den grad har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, og denne model i Ø24cm, har en god størrelse til at sprede lyset godt ud der hvor man ønsker, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som refelkteres ud af inderskærmenm som er udført i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. E27 sokkel til lyskilden, ja så har man nærmest uendeligt med muligheder for at få sat præcist den lysstemning man ønsker. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744657
Producent Varenr. 744657
Størrelse H:27cm x Ø:24cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27