Halo Design - Hygge - Pendel Ø40 - E27 - Sort

EAN nr: 
5705639744701
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-841

Hygge Pendel stor er den største pendel i Hygge-serien, som er designet af Michael Waltersdorff. Han har haft en tænke og idé om denne udvidelse af serien, som udspringer af den succesfulde batteri bordlampe. Formen har vundet succes på både det danske og internationale marked.

Denne pendel passer elegant ind i de fleste rum i hjemmet, hvor man ønsker både stil, trend og godt med funktionelt lys. Med en størrelse på Ø40cm er denne model perfekt til at sprede lyset ekstra godt ud i rummet, lige der hvor man har brug for det. Den giver samtidig et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing.

Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand painting", som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort, og med en E27 sokkel til lyskilden er der rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning, man måtte ønske. Serien Hygge består af mange varianter og farver, så der er noget for enhver smag.

Med Hygge Pendel stor får du en pendel, som er både smuk og funktionel. Den er perfekt til at skabe hygge og atmosfære i dit hjem, samtidig med at den giver et godt lys, hvor du har brug for det. Den er enkel og elegant i sit design og passer ind i de fleste indretninger.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
765 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Hygge - Pendel Ø40 - E27 - Sort er tilgængelig i intervaller af 1
Hygge Pendel stor, er den største i denne serie, har Michael Waltersdorff, som ståt bag dette design, haft tænke og idé om denne udvidelsen af HYGGE-serien, og som udspringer af succes batteri bordlampen. Formen har vudnet succesrigt igennem på både det danske som internationale marked. Den passer elegangt til de fleste rum i hjemmet, hvor man øsnker både stil, tren og godt med funktionelt lys og denne model i Ø40cm, har en god størrelse til at sprede lyset ekstra godt ud i rummet lige der hvor man har brug for dette, og giver samtidigt et fantastisk godt lys i en skøn gylden farve, som reflekteres ud af inderskærmen i antique messing. Yderskærmen er lakeret i en sort "Sand paintning" som er modstandsdygtig mod ridser og slag. Pendlen leveres med 250 cm tekstilkabel i sort. E27 sokkel til lyskilden, er der rig mulighed for at få sat netop den stemningsbelysning man måtte ønske. Serien Hygge består mange varianter og farver.
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639744701
Producent Varenr. 744701
Størrelse H:27,5cm x Ø:40cm
Farve Sort
Materiale Metal / Akryl
Tæthedsklasse IP20
OBS 250cm Sort Tekstil kabel
Dæmpbar Ja*
Fatning E27