Halo Design - Metropole - Væglampe - Sort - H:31.7cm - Ø:23.4cm

EAN nr: 
5705639739103
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-522

Lad lampeserien Metropole, designet af Michael Waltersdorff for Halo Design, lyse boligen op med sit laserskårede ydre i enten matlakeret sort eller messing. Det særlige design og brugen af hvidlakeret inderskærm sikrer et maksimalt lysudbytte og med de mange forskellige varianter, kan du derfor let skabe de perfekte rammer i både køkken, stue, soveværelse og på kontoret. Det stringente look matcher ind i enhver indretning og med sine industrielle toner, giver designet kant til rummet.

Metropole væglampe i sortlakeret metal er med sin lancering i 2020 blevet en af klassikerne fra Halo Design. Væglampen her er udført i metal med messing detaljer i kipledet. Dette kipled giver lampen fleksibiliten tíl at kunne justere lyset i præcis den retning man ønsker. Endnu engang er det lykkedes at gennemføre et godt dansk design når det er bedst. Med denne væglampe får man en væglampe med drejeligt hoved dels sideværts som op og ned. Væglampen er med ledningsudtag i bunden, monteringsbeslag som gør det nemt at installere.

En super flot kombination mellem de bløde buer fra skærmen til de rene linjer i den øvrige del af lampen. Kablet er i tekstil, som giver prikken over i´et med sit eksklusive udtryk, desuden har man sikret enkeltheden til at betjene lyse ved at placere afbryderen i toppen af lampehovedet, så man kan tænde og slukke lampen nemt og enkelt. Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet da der er anvendt standart fatning i E27, så nu kan der vælges alt op til 40 watt.

Metropole serien findes i flere varianter og størrelser samt findes de fleste modeller i 2 farver, sort eller antique messing. Dansk design kvalitet - ingen kompromis. I formgivningen af lampeserien har Michael Waltersdorff særligt lagt vægt på høj funktionalitet og fleksibilitet. Udover den gode lysspredning, som lamperne giver, er det nemlig også ved flere af varianterne muligt frit at rotere skærmene, så man altid er sikret lys lige der, hvor er der behov.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
1.274 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Metropole - Væglampe - Sort - H:31.7cm - Ø:23.4cm er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639739103
Producent Varenr. 739103
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H:31.7cm - Ø:23.4cm
Farve Sort
Materiale Metal
Tæthedsklasse IP20
OBS Leveres inkl. 150cm sort stofledning - Husk at tilkøbe E27 lyskilde(r)
Fatning E27
Forbrug 40W