G A G Produktdatablad

Halo Design - New Northern Bordlampe - Antique Brass

EAN nr: 
5705639800957
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-814

NEW NORTHERN er en bordlampe, som på første øjekast minder om en traditionel stilren lampe. Men denne bordlampe har meget mere at byde på! Den er ledningsfri og udstyret med LED-lys, opladelig og har en indbygget powerbank (4000mAh) og kan dimmes med en trinløs ”touch” funktion. NEW NORTHERN er designet af Michael Waltersdorff for Halo Design og fås i 3 forskellige varianter; med lampefod i matsort, antikmessing eller antikkobber.

NEW NORTHERN er et alsidigt produkt, som kan bruges inde og ude. Det er ideelt til terrassen, båden, haven eller vindueskarmen. Det kan også bruges som hyggehjørnebelysning. NEW NORTHERN har et stilrent design, der passer ind i ethvert miljø. Lampefoden er lavet af et robust materiale, der giver den et elegant look.

NEW NORTHERN har mange fordele. Den er nem at betjene og har en trinløs ”touch” funktion til justering af lysstyrken. Den har en indbygget powerbank (4000mAh), så du kan oplade din mobiltelefon eller andre enheder on-the-go. Den er ledningsfri og kræver ikke elektricitet til drift - den drives af et genopladeligt batteri.

NEW NORTHERN er det perfekte valg for dem, der ønsker et stilfuldt belysningsprodukt med mange funktioner. Det er designet af Michael Waltersdorff for Halo Design og fås i 3 forskellige farver; matsort, antikmessing eller antikkobber. Det er let at betjene, driftes af et genopladeligt batteri og har en indbygget powerbank (4000mAh). NEW NORTHERN vil give ethvert miljø et elegant touch.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
749 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - New Northern Bordlampe - Antique Brass er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent HaloDesign
EAN 5705639800957
Producent Varenr. 800957
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H:29 x Ø:15 cm
Farve Antique Messing
Materiale Aluminium & Plast
Tæthedsklasse IP44
Energimærke G
Farvegengivelse 81
Farvetemperatur 3000K
Lumen 170
Fatning Integreret LED
Forventet levetid 50.000 timer