Halo Design - Twist Ball - Pendel - Messing - H:15cm - Ø:15cm

EAN nr: 
5705639739318
| Producent: HaloDesign |
Varenummer:
60-505

Halo Design byder Twist indenfor - en moderne fortolkning af den klassiske franske cafe?pendel fra 1950’erne. Denne lampeserie byder på alt fra pendler til væg-, bord- og gulvlamper, der kan glæde de mange danske designinteresserede. Geometriske former og legende skygger fylder rummet med denne serie, der er skabt af designduoen Emanuele Patton og Michael Waltersdorff for Halo Design.

Twist pendel, Ball Ø15 Opal i Messing er et dekorativt element til indretningen, der kan lyse boligens forskellige rum op og skabe plads til livet. Den stilrene fod findes i både antik messing og sortlakeret stel, der giver rig mulighed for at kunne kombinere lyskilden med boligens øvrige interiør. Den mundblæste opalglas har kurvede ribber, som er nøje afstemt for at skabe det bedste lys.

Twist fra Halo Design er designet med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet. Lampeserien er et godt valg for dem der ønsker at tilføje et geometrisk element til indretningen, samtidig med at det legende lys skaber en hyggelig stemning. Twist kan bruges som pendel, væg-, bord- eller gulvlampe i runde og ovale former, hvilket giver mulighed for at kombinere forskellige størrelser og farver for at skabe det helt rette look.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
830 kr
Lagerstatus: 2-3 dages leveringstid
Halo Design - Twist Ball - Pendel - Messing - H:15cm - Ø:15cm er tilgængelig i intervaller af 1