Kabler til Philips Hue Gradient LightStrip

Det er svært ikke at blive fuldstændig forgabt i Philips Hue og det intelligente system der kan styres direkte fra din smartphone - det synes vi i hvert fald! Philips Hues belysningssystem er intet mindre end fantastisk hvis du vil have det perfekte stemningslys i hjemmet.


Udover deres de eksisterende lightstrips, pærer, spots og lamper er der nu også en Philips Hue Gradient LightStrip. Nu sidder du måske og undrer dig over hvad forskellen på Philips Hue LightStrip V4 og Philips Hue Gradient LightStrippen? Om Gradient lightstrippen er lige så smart og nem at montere som V4 lightstrippen? Om det kan forkortes og forlænges på samme måde? Fortvivl ej! Det eneste du skal gøre er at læse videre, for så finder du forhåbentlig svar på dine spørgsmål om Philips Hue Gradient LightStrip og dertilhørende kabler.


Philips Hue LightStrip V4 vs. Philips Hue Gradient LightStrip

Den nemme og enkle installation af Philips Hues LED bånd er lige nem, hvad end du har en V4 eller en gradient lightstrip. Forskellen på de to er lysudsendelsen, altså hvordan båndene spreder lyset. På V4 lightstrippen er de enkelte LED’er mere tydelige og synlige, det kan godt have tendens til at virke “plettet” langs LED båndet. Philips Hue Gradient lyser med et mere sammenhængende og diffust lys. Det lyser selvsagt med en mere gradient effekt.


Derudover er gradient er lightstrippen bedre bag dit TV eller under dit TV møbel etc. da det kan lave en ambilight effekt, hvor lightstrip V4 “kun” lyser den samme farve på hele strippen.

Det vigtigste at overveje inden du vælger hvilken af de to lightstrips du vil investere i, er at tænker over hvor og hvordan lightstrippen skal bruges. Står du og ved hvor den skal bruges, men du er stadig i tvivl om hvilken der passer bedst til dig? Skriv eller ting til os for så skal vi nok guide dig til den lightstrip der passer bedst hjemme hos dig.


Hvilket kabel skal du vælge til Philips Hue Gradient LightStrip?

Udvalget af kabler til Philips Hue Gradient ligner til forveksling udvalget af kabler til V4 lightstrippen. Du kan med fordel bruge flere af kablerne, både individuelt men også sammen. Valget af hvilke kabler du bør bruge kommer udelukkende an på hvad du gerne vil opnå med din lightstrip. Så hvilke kabler skal du vælge? Bliv klogere på det i nedenstående skriv.

Controller Kit

Controller Kittet er et bindeled mellem controlleren/kontrolboksen (kært barn har mange navne) og et forlængerkabel eller en y-splitter. Så, er du udkig efter noget der kan forlænge afstandsstykket mellem controlleren og din gradient lightstrip, eller vil du splitte lightstrippen direkte ved controlleren, så er det controller kittet du bør købe. Det kan købes her.


Når controller kittet så skal monteres skal den ene del sættes direkte i controlleren og den anden del sættes på start-enden eller start-enderne af din gradient lightstrip, afhængig af om du vil forlænge afstandsstykket eller splitte båndet.


Forlængerkabler

For at forlænge afstandsstykket mellem controlleren og lightstrippen er det nødvendigt med et forlængerkabel. Forlængerkablerne fås i forskellige længder og for at få mest ud af din gradient lightstrip er det vigtigt at vælge det kabel der passer til dit behov. Du kan købe et forlængerkabel på 5 cm (4-pak) her, et forlængerkabel på 15 cm (5-pak) her, et forlængerkabel på 1 m her, samt et forlængerkabel på 3 m her.


Y-splitter

Det sidste kabel du har mulighed for at tilkøbe din gradient lightstrip er en Y-splitter som du kan bruge, hvis du vil splitte din lightstrip og koble flere lightstrip til ved siden af hinanden. Når du splitter din gradient lightstrip skal du dog være opmærksom at de splittede ender af lightstrippen, styres simultatant med den “originale” del lightstrippen. De tre lightstrips kommer altså til at lyse de samme farver og scener. Vælger du at splitte lightstrippen direkte efter controlleren, styres de to LED bånd ligeledes simultant med hinanden. Du kan købe Y-splitteren her.


Fandt du det du søgte?

Vi håber du er blevet meget klogere i forhold til Philips Hue Gradient LightStrippen, og dertilhørende kabler. Har du ikke fået svar på dine spørgsmål? Husk at vi altid står klar til at hjælpe og guide dig rundt i vores univers af lys!