Udendørs batteri- & bord lamper

Udendørs batteri- & bord lamper

Få lys i din have eller på din terrasse uden besværet med kabler med vores udendørs batteri- og bordlamper. Med vores lamper på batteri til udendørs brug, kan du skabe hyggelig belysning på dine udendørsområder uden at skulle tænke på elektricitet og kabler. Vores udendørs bordlamper er både praktiske og dekorative, og kan nemt flyttes rundt efter behov, så du altid har lys, hvor du har brug for det.

Udendørs bordlamper er ideelle til at skabe en hyggelig atmosfære til aftener på terrassen eller havefester. Vores batterilamper til udendørs brug er specielt designet til at være vejrbestandige og holdbare, så de kan modstå vind og vejr og forblive tændt i timevis. Med et stort udvalg af forskellige stilarter og designs, finder du med garanti en lampe, der passer perfekt til din udendørsindretning.

Med vores lamper på batteri til udendørs brug, er du også fri for at skulle tænke på strømforbrug og regninger. Vores batterilamper er nemme at oplade og holder strømmen i timevis, så du kan nyde hyggelig belysning på din terrasse eller i din have hele aftenen.

Så uanset om du vil have en hyggelig belysning på din terrasse eller havefester, eller hvis du bare ønsker at tilføje lidt ekstra stemning til din have, så er vores udendørs batteri- og bordlamper det perfekte valg. Bestil i dag og skab en hyggelig atmosfære i dine udendørsområder.

Stigende orden

Varer 1-32 af 87

Page
pr. side
 1. Philips Hue Go Portable Bordlampe - Hvid
  Rating:
  0%
  955 kr
 2. Philips Hue Go Portable Bordlampe - Sort
  Rating:
  0%
  1.129 kr
 3. Halo Design - Colors Globe - Hygge
  Rating:
  0%
  239 kr
 4. LEDVANCE - NIGHTLUX® Hall hvid
  Rating:
  0%
  89 kr
 5. LEDVANCE - NIGHTLUX® Stair hvid
  Rating:
  0%
  93 kr
 6. LEDVANCE - NIGHTLUX® Torch hvid
  Rating:
  0%
  90 kr
 7. House Doctor - Lyskæde - 10 m - Kobber
  Rating:
  0%
  126 kr
 8. G A G Produktdatablad
 9. G A G Produktdatablad
 10. G A G Produktdatablad
 11. G A G Produktdatablad
 12. G A G Produktdatablad
 13. G A A Produktdatablad
Stigende orden

Varer 1-32 af 87

Page
pr. side