Udendørs væglamper

Udendørs væglamper: flotte udendørs lamper

Velkommen til LEDpaerer.dk, hvor du kan finde et bredt udvalg af udendørs væglamper til at opgradere dit udendørsområde. Vores udendørs væglamper er specielt designet til at modstå elementerne og give dig den bedste belysning til at skabe en varm og indbydende atmosfære udenfor. Uanset om du har brug for en væglampe til at lyse stien til hoveddøren, eller til at skabe stemning på terrassen, har vi noget for enhver smag og behov.

Vi tilbyder udendørs væglamper med sensor, så du kan have trygheden af at have belysning, når du har brug for det. Vores sensorlamper til udendørsbrug registrerer bevægelser i nærheden, og tænder automatisk, så du ikke behøver at tænke på at tænde eller slukke for lyset. Vores udendørs lamper med solceller er også et godt valg, da de oplades i løbet af dagen ved hjælp af solens stråler, og tænder automatisk om aftenen. Med disse lamper sparer du også på elregningen og passer på miljøet.

Hos LEDpaerer.dk har vi et stort udvalg af udendørs væglamper i forskellige designs og farver, herunder sort, hvid, kobber og galvaniseret. Vores udendørs væglamper er af høj kvalitet og kommer fra nogle af de bedste mærker på markedet, inklusiv Philips og Nordlux. Vi har også udendørs loftlamper og væglamper med GU10 fatning, så du kan vælge den type lyskilde, der passer bedst til dine behov.

Så uanset om du vil oplyse stien til hoveddøren, skabe hygge på terrassen eller skabe en atmosfære i haven, har vi det perfekte udvalg af udendørs væglamper til dig. Besøg vores hjemmeside nu, og find din nye favoritudendørslampe!

Stigende orden

Varer 1-32 af 41

Page
pr. side
 1. Philips Hue Udendørs Motion Sensor
  Rating:
  0%
  449 kr
 2. Philips myGarden Moonshine Pendel Antracit
  Rating:
  0%
  279 kr
 3. Philips myGarden Grass Væglampe LED Rustfri m. sensor
  -43%
  Philips myGarden Grass Væglampe LED Rustfri m. sensor
  Rating:
  0%
  Normalpris: 509 kr 291 kr
 4. Philips Hue Resonate Væglampe - Up/Down - Sort
  Rating:
  0%
  1.069 kr
 5. Philips Hue Lily - Base Kit - Udendørs
  Rating:
  0%
  2.619 kr
 6. Nordlux - Marina udendørs Væglampe - Krom
  Rating:
  0%
  708 kr
 7. Nordlux - Tip udendørs spot
  Rating:
  0%
  183 kr
 8. Philips myGarden Kiskadee Væglampe m. Sensor - Antracit
  -14%
  Philips myGarden Kiskadee Væglampe m. Sensor - Antracit
  Rating:
  0%
  Normalpris: 338 kr 292 kr
 9. F
Stigende orden

Varer 1-32 af 41

Page
pr. side