VARIO30-02

Skab enestående belysning med LED Profil VARIO30-02 fra LEDpaerer.dk

Skab smukke og unikke lysinstallationer med LED Profil VARIO30-02 fra LEDpaerer.dk. Vores LED profiler er designet til at forlænge levetiden på dine LED strips, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt udseende til dit projekt.

Med vores LED profiler kan du nemt skabe utrolig smukke lysinstallationer. VARIO30-02 profilen er 1 meter lang og har en flot anodiseret finish, der giver et elegant og moderne udtryk. Du kan nemt afkorte profilen med en nedstryger, så den passer perfekt til dit projekt.

Vores LED profiler er nemme at montere og passer perfekt sammen med vores covers. Ved at tilføje et cover som A9, C9, D9 eller E9 kan du beskytte din LED strip og samtidig skabe et blødere lys. For at gøre monteringen endnu nemmere, kan du også tilføje vores monteringsbeslag T og Y, der passer perfekt til denne LED profil.

En stor fordel ved vores LED profiler er deres lette montering. Du behøver ikke at skære eller fræse huller i vægge, gipsplader eller møbler. Vores profiler kan fastgøres på lige og jævne overflader ved hjælp af specielle monteringsplader eller slynger, som også er tilgængelige i vores sortiment.

Vores LED profiler fås i forskellige bredder og finish, så du kan finde den perfekte profil til dit projekt. De er også beriget med komponenter til LED-belysning, der giver dig flere muligheder for tilslutninger og montering. Med vores LED profiler kan du skabe mange forskellige belysningslayouts uden at skulle skære profilen på skrå.

Skab smukke og holdbare lysinstallationer med LED Profil VARIO30-02 fra LEDpaerer.dk. Bestil i dag og få leveret direkte til din dør.

Stigende orden

Varer 33-51 af 51

Page
pr. side
Stigende orden

Varer 33-51 af 51

Page
pr. side