FORÅRSUDSALG - LEDVANCE SMART+ WiFi - GU10 Tunable Spot - CRI:95

EAN nr: 
4058075575776
| Producent: LEDVANCE |
Varenummer:
34-078

Helt automatisk vil denne lyskilde tilpasse sig dit daglige behov i løbet af dagen. SUN@HOME fra LEDVANCE er en ny måde at lukke solens lys indenfor og understøtte din naturlige rytme i løbet af dagen. Når du har brug for energi og at skulle præstere, skrues lyset op på klar hvid. Når det er tid til at gå til ro, vil lysets hvide nuancer tilpasses til varmt, hvidt lys praktisk talt uden udsendelse af blåt lys. Det vil hjælpe dig til en bedre nattesøvn og et højere energiniveau generelt.Helt automatisk vil denne lyskilde tilpasse sig dit daglige behov i løbet af dagen. SUN@HOME fra LEDVANCE er en ny måde at lukke solens lys indenfor og understøtte din naturlige rytme i løbet af dagen. Når du har brug for energi og at skulle præstere, skrues lyset op på klar hvid. Når det er tid til at gå til ro, vil lysets hvide nuancer tilpasses til varmt, hvidt lys praktisk talt uden udsendelse af blåt lys. Det vil hjælpe dig til en bedre nattesøvn og et højere energiniveau generelt. Alle farver vises bedre med op til RA 95 (solen har RA 100). Til sammenligning ligger standarden på RA 80. Alle SUN@HOME-produkter er coated med LightShield-teknologi, der er en belægning på lamperne og pærerne, der dræber de bakterier og vira, der berører overfladerne. Denne SMART+ LED-lyskilde har GU10-sokkel, så den passer i de fleste spots. Dens lysstyrke kan glidende dæmpes og øges. Levetiden er helt op til 25000 timer.

Endelig lys, der følger din krops naturlige døgnrytme! Sun@Home fra LEDVANCE er en ny lysteknologi, der understøtter dig gennem dagen: Giver energisk, hvidt lys, når du skal levere og være på, og afslappende, varmt lys, når det er tid til at finde ro og hygge. Kan nemt styres via SMART+-appen, Google og Alexa.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
147 kr
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
FORÅRSUDSALG - LEDVANCE SMART+ WiFi - GU10 Tunable Spot - CRI:95 er tilgængelig i intervaller af 1

Prisbillig, fleksibel og pålidelig

  • LEDVANCE Sun@Home-serien består af 19 forskellige pærer og lamper af højeste kvalitet. Det helt unikke ved serien er, at de alle indeholder fuld-spektrum dioder, som er designet til at genskabe solens lys så godt som muligt indenfor.

Om denne LEDVANCE SMART+ lyskilde

LEDVANCE gør det let at få et smart home! Med lyskilder og lamper fra LEDVANCE kan du prisbilligt få alt lyset i dit hjem til at spille sammen, lave scener og automatiseringer. Fx kan du sætte lyset til at tænde, når solen går ned eller til at tænde, når du triller ind i carporten. LEDVANCE SMART+ er let at opsætte, fleksibelt at indstille og sjovt at lege med!

SMART+ produkterne kan nemt sættes op og styres via LEDVANCE SMART+ Bluetooth app (IOS 11.0 og Android 6.0 eller senere). Appen giver mulighed for at opsætte og gemme dine egne forskellige lysscener, tidsstyringer og andre automatiseringer – det er nemt, og kun fantasien sætter grænser.

Læs mere i afsnittet 'Mere information'

Mere information
Producent LEDVANCE
EAN 4058075575776
Producent Varenr. 4058075575776
Farve Klar
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve Hvide nuancer - 2200-5000K
Farvekonsistens ≤6 sdcm
Lumen 290 lm
Farvegengivelse 95
Spredningsvinkel 38 °
Dæmpbar Ja - Via app
Erstatter 35W
Forventet levetid 25.000 timer
Opstartstid Øjeblikkelig 100 % lyseffekt
Tænd/Sluk Cyklus 100000
Antal i pakken 1
Størrelse Ø:50 x L:53 mm
App iOS / Android
Forbrug 4.90W
Spænding 230 V
Garanti 5 års fabriksgaranti
Forbindelse WiFi
Tæthedsklasse IP20
Materiale Glas
Virker med Google Assistant, Alexa