-47%

FORÅRSUDSALG - LEDVANCE SMART+ WiFi - Tunable Flex 3m - 700lm - CRI:95

EAN nr: 
4058075576117
| Producent: LEDVANCE |
Varenummer:
34-096
LEDVANCE Sun@Home-serien består af 19 forskellige pærer og lamper af højeste kvalitet. Det helt unikke ved serien er, at de alle indeholder fuld-spektrum dioder, som er designet til at genskabe solens lys så godt som muligt indenfor. Vi har i langt højere grad fået øjnene op for en sundere livsstil. Dog er det de færreste som er opmærksomme på, at det kunstige lys i den grad kan bidrage til en sundere hverdag. Med fuld-spektrum teknologi i kombination med den indbyggede biorytmefunktion er det muligt at genskabe solens naturlige døgnrytme indendørs. Det hele foregår automatisk, hvor SMART+ systemet automatisk tilpasser sig dit lys hen over døgnets 24-timer ved både at skrue op og ned for lysstyrken samtidig med at lysets hvide nuancer tilpasses fra 2.200 – 5.000 Kelvin. Med den nedre grænse på 2.200 Kelvin (meget varmt hvidt lys) kan Sun@Home næsten eliminere alt udsendelse af blåt lys på de tidspunkter af døgnet, det skulle være nødvendigt som fx i de sene aftentimer og om natten, som dermed hjælper dig til en bedre nattesøvn og et højere energiniveau. Det er ikke kun farvespektrummet som er optimeret i serien, men også farvegengivelsen. For at skabe den perfekte visuelle opfattelse, er gengivelsen af farver optimeret med op til RA 95, således at næsten alle farver gengives helt perfekt. Markedsstandarden i dag er til sammenligning RA 80. Den høje farvegengivelse sikrer, at selv de dybe røde farver opfattes optimalt. Yderligere, så er alle Sun@Home produkter coated med LightShield-teknologi, som er en speciel coating som dræber de bakterier og vira som berører overfladerne af lamperne og pærerne. På den måde, vil den naturlige luftcirkulation i rummene helt automatisk være medvirkende til at nedsætte smitte af sygdom. Vi anbefaler brug af Sun@Home serien til alle indendørsområder som almen belysning. For at skabe inspirerende miljøer, anbefaler vi brug af RGBW-lyskilder i supplerende belysning som gulvlamper og effektbelysning. Specifikationer: • 5 års garanti • Farvegengivelse: Op til RA 95 • Farvetemperatur: 2.200 – 5.000 Kelvin • LightShield teknologi som dræber vira og bakterier • Reduceret udsendelse af blåt lys • Styres via SMART+ WiFi app til IOS og Android • Virker med Google Home og Amazon Alexa
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 587 kr 312 kr
Spar 47%
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
FORÅRSUDSALG - LEDVANCE SMART+ WiFi - Tunable Flex 3m - 700lm - CRI:95 er tilgængelig i intervaller af 1

Prisbillig, fleksibel og pålidelig

  • LEDVANCE Sun@Home-serien består af 19 forskellige pærer og lamper af højeste kvalitet. Det helt unikke ved serien er, at de alle indeholder fuld-spektrum dioder, som er designet til at genskabe solens lys så godt som muligt indenfor.

Om denne LEDVANCE SMART+ lyskilde

LEDVANCE gør det let at få et smart home! Med lyskilder og lamper fra LEDVANCE kan du prisbilligt få alt lyset i dit hjem til at spille sammen, lave scener og automatiseringer. Fx kan du sætte lyset til at tænde, når solen går ned eller til at tænde, når du triller ind i carporten. LEDVANCE SMART+ er let at opsætte, fleksibelt at indstille og sjovt at lege med!

Læs mere i afsnittet 'Mere information'

Mere information
Producent LEDVANCE
EAN 4058075576117
Producent Varenr. 4058075576117
Farve Hvid
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve Hvide nuancer - 2200-5000K
Farvekonsistens ≤6 sdcm
Lumen 850 lm
Farvegengivelse 95
Dæmpbar Ja - Via app
Forventet levetid 30.000 timer
Opstartstid Øjeblikkelig 100 % lyseffekt
Antal i pakken 1
Størrelse B:10 x H:2,8 x L:3000 mm
App iOS / Android
Forbrug 13.50W
Spænding 220-240 V
Garanti 5 års fabriksgaranti
Forbindelse WiFi
Tæthedsklasse IP20
Materiale Silikone
Virker med Google Assistant, Alexa