DEKO tools

DEKO tools - proffesionelt værktøj til hjemmet

Her tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsværktøjer fra DEKO tools, der spænder over forskellige kategorier og opfylder alle dine behov for at fuldføre dine projekter.

Fra trådløse værktøjer som vinkelslibere, cirkelsave, boremaskiner, græstrimmere, slagboremaskiner, stiksave, gensidige save, roterende hammere, sandpapir og spraypistoler, til ledningsførende værktøjer som luftkompressorer, betonborings- og nedbrydningsværktøjer, ledningsblæsere, bore- og fastgørelsesværktøjer, slibemaskiner, varmepistoler, hobby- og håndværksværktøjer, fræsning, høvling og samling, slibning og polering, savning og skæring, og sprøjtemaling.

Vores håndværktøjer omfatter skæreværktøjer, elektriske værktøjer, fastgørelsesværktøjer, håndværktøjssæt, holdningsværktøjer, måleværktøjer og slående værktøjer.

For dem, der arbejder med svejsning, tilbyder vi svejsetilbehør, svejsehjelme og svejsemaskiner. Hvis du arbejder udendørs, har vi et udvalg af udendørs værktøjer som motorsave, trådløse blæsere, trådløse græstrimmere, trådløse hækkeklippere, trådløse beskæresakse, havehåndværktøjer, generatorer, højtryksrensere, sprøjter og vandpumper.

For dem, der har brug for opbevaringsløsninger til værktøj, har vi værktøjstasker og værktøjskasser. Vi tilbyder også automotive værktøjer som bilvakuum, inflators, donkrafte og skruenøgler.

Vi tager din sikkerhed seriøst og tilbyder sikkerhedsprodukter som handsker, goggles, sikkerhedshjelme, sikkerhedsveste og advarselstrekanter.

Til sidst har vi en række andre værktøjer, herunder gasbrændere, limpistoler og løftere, samt tilbehør til elværktøj som bit/mejsler, bit sæt, skiver og lokaliseringsapparater.

Her på LEDpaerer.dk er vi stolte af at kunne tilbyde DEKO Tools' højkvalitets produkter, og vi er overbeviste om, at du vil finde de værktøjer, du har brug for, til dit næste projekt​.

Stigende orden

Varer 1-32 af 112

Page
pr. side
 1. Infrarød Termometer - Deko Tools CWQ02
  Rating:
  0%
  143 kr
 2. Svejsehjelm - Deko Tools DNS-980E
  Rating:
  0%
  1.011 kr
  Udsolgt
 3. FORÅRSUDSALG - Kordløs Skruemaskine Deko Tools - 12V, 5S3 Model
  -49%
  FORÅRSUDSALG - Kordløs Skruemaskine Deko Tools - 12V, 5S3 Model
  Rating:
  0%
  Normalpris: 509 kr 261 kr
 4. Svejsehjelm - Deko Tools DNS-550E
  Rating:
  0%
  304 kr
  Udsolgt
 5. Svejsehjelm - Deko Tools MZ225
  Rating:
  0%
  285 kr
  Udsolgt
 6. Værktøjssæt Deko Tools - 116 dele
  Rating:
  0%
  196 kr
  Udsolgt
Stigende orden

Varer 1-32 af 112

Page
pr. side