Nielsen Light

Nielsen Light

Nielsen light

Nielsen Light er en anerkendt og populær leverandør af lamper i flot design og solid kvalitet. Deres udvalg er kæmpestort og priserne er meget attraktive, hvilket gør det let at finde lamper til alle rum i boligen og i mange forskellige farver og stilarter.

Virksomheden har fokus på at levere funktionel belysning i lækkert design, som leverer præcis den belysning, du har brug for i brugssituationen. Deres sortiment inkluderer bl.a. Nielsen Light Move Me, Nielsen Light Galaxy Pendel, Nielsen Light Uptown Gulvlampe, Nielsen Light LED Sort Arkitektlampe og mange flere.

Derudover tilbyder Nielsen Light også en række specialiserede lamper, såsom Louis Nielsen Blue Light og Nielsen Light Eye USB, som er specielt designet til at reducere øjenbelastning og skabe en mere behagelig belysning til læsning og skærmarbejde.

Det er nemt at finde den ønskede lampe hos Nielsen Light ved at sortere i deres store udvalg efter farve, pris, materiale og stil, for at sammensætte en løsning, der passer til din bolig og dine ønsker. Deres udvalg inkluderer også lampeophæng og LED strips i forskellige farver og længder.

Nielsen Light har også en række pendler i forskellige størrelser og design, herunder Nielsen Light Salsa Pendel, Nielsen Light Nice Pendel og Nielsen Light Tommelise Pendel. Derudover har de også en række gulvlamper, herunder Nielsen Light Salsa Trafik Gulvlampe og Nielsen Light Trafik Gulvlampe, der er perfekte til at skabe en hyggelig og funktionel belysning i stuen eller andre rum.

Alt i alt er Nielsen Light en fantastisk forhandler af lamper i flot design, solid kvalitet og til rimelige priser. Deres store udvalg og specialiserede lamper gør det nemt at finde en løsning, der passer til dine behov og din boligindretning.

Stigende orden

6 varer

pr. side
 1. FORÅRSUDSALG - Nielsen Light - Salsaskærm - Emma - Creme
  -44%
  FORÅRSUDSALG - Nielsen Light - Salsaskærm - Emma - Creme
  Rating:
  0%
  Normalpris: 89 kr 50 kr
 2. FORÅRSUDSALG - Nielsen Light - Salsaskærm - Emma - Lysegrå
  -44%
  FORÅRSUDSALG - Nielsen Light - Salsaskærm - Emma - Lysegrå
  Rating:
  0%
  Normalpris: 89 kr 50 kr
 3. FORÅRSUDSALG - Nielsen Light - Armatur - Eco 121cm - LED - 2700K - 15W
  -30%
 4. OUTLET - Nielsen Light - Lampeskærm Emma Domus - Grøn - Højde 28,0cm
  -17%
  OUTLET - Nielsen Light - Lampeskærm Emma Domus - Grøn - Højde 28,0cm
  Rating:
  0%
  Normalpris: 249 kr 206 kr
Stigende orden

6 varer

pr. side