Nordlux - Ancona Maxi Plafond - Børstet stål

EAN nr: 
5701581277274
| Producent: Nordlux |
Varenummer:
55-091

Ancona Maxi Plafond fra Nordlux er en elegant og stilfuld lampe, der passer perfekt til det moderne hjem. Lampen er designet i børstet stål og har en flot og minimalistisk form, der passer til enhver indretning. Ancona Maxi Plafond er en lampe, der er beregnet til at blive monteret i loftet, og den er ideel til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i stuen, soveværelset eller andre rum i hjemmet.

Ancona Maxi Plafond er udstyret med en E27-fatning, der giver mulighed for at anvende en bred vifte af forskellige pærer. Lampen kan desuden dæmpes, hvis man tilvælger en dæmpbar pære, hvilket gør det muligt at justere lysstyrken efter behov og skabe den helt rigtige stemning i rummet. Lampen leveres uden pære, men der er en fabriksgaranti på 2 år, der sikrer, at man kan være tryg ved sit køb.

Ancona Maxi Plafond er en lampe, der er både praktisk og æstetisk flot, og den vil uden tvivl være en god investering til det private hjem. Med dens elegante design og mulighed for at justere lysstyrken er den en lampe, der vil kunne skabe hygge og atmosfære i mange år fremover.

Læs mere nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
341 kr
Lagerstatus: 2-4 dages leveringstid
Nordlux - Ancona Maxi Plafond - Børstet stål er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Nordlux
EAN 5701581277274
Producent Varenr. 25316132
FAQ Producentens FAQ side
Farve Børstet stål
Materiale Metal & Glas
Tæthedsklasse Beskyttet mod vandsprøjt (IP44-IP65)
Produktvægt 1.109 kg
Garanti 2 års fabriksgaranti
Dæmpbar Ja*
Fatning E27
Indbygget Lyskilde Nej