Nordlux - Bretagne Pendel

EAN nr: 
5701581330788
| Producent: Nordlux |
Varenummer:
55-282

Bretagne Pendlen fra Nordlux er den perfekte belysning til dit private hjem. Med dens elegante og moderne design, vil den passe ind i enhver indretning. Pendlen er udstyret med en G9 fatning, som giver dig mulighed for at vælge den pære, der passer bedst til dine behov. Bretagne Pendlen er 17 cm høj og vil derfor ikke tage for meget plads i dit hjem.

Denne lystræ er en del af Nordlux's Pendelserie, og den er specielt designet til at give dig den bedste belysning i dit hjem. Med dens flotte og stilfulde udseende, vil den tilføje en ekstra dimension til dit hjem. Bretagne Pendlen er ikke inkluderet med pære, men med dens G9 fatning, kan du nemt finde den pære, der passer bedst til dit hjem.

Nordlux er kendt for at levere høj kvalitet og holdbarhed, og Bretagne Pendlen er ingen undtagelse. Med dens 2 års fabriksgaranti, kan du være sikker på, at du får en lampe, der vil holde i mange år fremover. Så hvis du ønsker at tilføje en flot og moderne belysning til dit hjem, så er Bretagne Pendlen fra Nordlux det perfekte valg for dig.

Læs mere nedenfor:

Køb julegaver med ro i maven
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
740 kr
Lagerstatus: 2-4 dages leveringstid
Nordlux - Bretagne Pendel er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Nordlux
EAN 5701581330788
Producent Varenr. 39489901
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse H: 17cm
Farve Hvid
Materiale Metal
Tæthedsklasse Ikke beskyttet mod vand (
Produktvægt 1.672 kg
Garanti 2 års fabriksgaranti
Dæmpbar Ja*
Fatning G9
Indbygget Lyskilde Nej
Ledningslængde 200cm hvid plastledning