Langbordspendler

Langbordspendler

En langbordspendel er en ideel løsning til at belyse lange spiseborde eller konferenceborde på op til 3 meter. Hos LEDpaerer.dk finder du et bredt udvalg af langbordspendler i forskellige designs og materialer, der passer til enhver indretningsstil.

Vores langbordspendler fås i flere forskellige farver, herunder sort, messing og træ, så du kan finde den helt rigtige lampe til dit behov. En langbordspendel kan også leveres med en lysdæmper, så du kan justere lysstyrken og skabe den rette stemning til enhver lejlighed.

En af vores mest populære langbordspendler er Eglo langbordspendel, der er kendt for sin elegante og minimalistiske design. En anden populær model er Townshend langbordspendel, der kombinerer træ og metal for at skabe en unik og moderne lampe.

Uanset om du har brug for en langbordspendel til dit spisebord eller konferencebord, har LEDpaerer.dk et stort udvalg af lamper til ethvert behov og budget. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den perfekte langbordspendel til dig.

Stigende orden

Varer 33-56 af 56

Page
pr. side
  1. Rendl - MENSA RC - LED pendel - Hvid
    Rating:
    0%
    1.150 kr
  2. UMAGE Hazel Branch - Sort
    Rating:
    0%
    2.248 kr
  3. G A F Produktdatablad
    Nordlux - Skylar langbordsPendel - Sort
    Rating:
    0%
    1.700 kr
  4. G A F Produktdatablad
    Nordlux - Skylar langbordsPendel - Aluminium
    Rating:
    0%
    1.850 kr
  5. Nordlux - Tilo langbordsPendel - Sort
    Rating:
    0%
    682 kr
Stigende orden

Varer 33-56 af 56

Page
pr. side