Bedlamper

Bedlamper: flotte bedlamper til din have

Her finder du et stort udvalg af udendørs bedlamper, der vil forbedre og forlænge dit ophold udendørs, uanset om det er på terrassen, i haven eller på altanen. Vores udendørs bedlamper er designet med både stil og funktionalitet i tankerne, og vi har en bred vifte af muligheder til enhver smag og stil.

Vi tilbyder et udvalg af solcellebedlamper, som er ideelle til udendørs brug, da de ikke kræver ledninger eller strømkilder, og som bruger den nyeste teknologi til at omdanne sollys til energi. Dette gør dem ikke kun miljøvenlige, men også økonomisk fordelagtige i det lange løb.

Vi har også bedlamper med sensor, der tænder automatisk, når bevægelse registreres, og som dermed skaber en ekstra sikkerhed for dit hjem. Vores udvalg af udendørs bedlamper inkluderer også moderne og stilfulde designs i både grå, sort og rustfrit stål, der vil forbedre ethvert udendørs rum.

Ud over vores brede udvalg af udendørs bedlamper, tilbyder vi også konkurrencedygtige priser og fantastiske tilbud. Så hvorfor ikke forbedre dit udendørs ophold med en af vores smukke udendørs bedlamper? Besøg vores online butik i dag og find den perfekte udendørs belysning til dit hjem!

Stigende orden

Varer 33-55 af 55

Page
pr. side
  1. Rendl - RINA - Pullert for udendørs - Grå
    Rating:
    0%
    1.550 kr
  2. Rendl - TREEZA - Pullert for udendørs - Grå
    Rating:
    0%
    1.280 kr
  3. WiZ Elpas - 12V Bedlampe - Startsæt
    Rating:
    0%
    763 kr
  4. WiZ Elpas - 12V Bedlampe - Extension
    Rating:
    0%
    607 kr
Stigende orden

Varer 33-55 af 55

Page
pr. side