-5%

FORÅRSUDSALG - Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot - Sort - 150,4cm

EAN nr: 
8719514407848
| Producent: Philips Hue |
Varenummer:
30-449

Philips Hue Perifo track lighting er et komplet, fleksibelt skinnesystem, der giver dig mulighed for at skræddersy din belysning på en måde, du ikke før har oplevet. Dette lysskinnesæt til væggen i sort indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med et skinnesystem med spotlamper, der lader dig vinkle farverig intelligent belysning i enhver retning, du ønsker. Det inkluderer én 1,5-meter skinne, tre cylinderspots og en strømforsyningsenhed, der skal sidde for enden af skinnen og forbindes til en stikkontakt. Som den mest alsidige intelligente belysningsløsning hidtil giver Perifo dig mulighed for at skabe dit eget belysningsdesign ved at vælge layoutet af skinnesystemet og dets lyskilder. Med farvekompatible spots, pendler, lysskinner og meget mere kan du sammensætte præcis den kombination, der passer perfekt til dit hjem og skaber den helt rigtige stemning til alle dine daglige aktiviteter og behov. Du vælger blot, om du vil have skinnesystemet til loftet eller væggen, tilslutter til strøm, og klikker dine valgte lamper ind i skinnen. Det nemme klik-design giver dig mulighed for at tilføje flere og nye lamper undervejs, flytte rundt på dem og ændre layoutet, så det altid passer til dine ønsker og behov.

  • Perifo skinnebelysning ser ikke bare godt ud – du kan få den til at se ud, helt som du vil have det. Start med et sæt, og kombiner spotlights, pendler, light bars mv. for at oplyse dit hjem, som du vil.
  • Perifo skinnebelysning kan tilpasses fuldstændigt – selv efter det er installeret – takket være dets nemme påklikningsdesign. Tilføj flere lys, flyt dem rundt på skinnerne, eller udvid endda din skinnebelysning, når du vil.
  • Skråstil spots. Sænk eller hæv pendellamper. Drej gradient lysrør. Perifo lyskilder kan finjusteres til at skinne, hvor du vil.
  • Perifo skinnebelysning tilbyder både et lofts- og vægsæt, så du kan vælge præcis, hvordan du vil belyse dit hjem.
  • Farvelæg dit hjem med over 16 millioner farver, der omgående skaber den rette stemning til enhver lejlighed. Ved at trykke på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, gøre din dagligstue til en biograf, forbedre din indretning af hjemmet med forskellige farvenuancer og meget mere.
  • Vælg mellem over 50.000 nuancer af varmt til køligt hvidt lys for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem til hver aktivitet og tid på dagen. Brug klart hvidt lys hver morgen for at starte dagen opmærksom og fuld af energi, eller brug aftenen til at koble af med en svag gylden glød.
  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
Normalpris: 3.693 kr 3.496 kr
Spar 5%
Lagerstatus: På lager | Bestil før kl. 14, afsendelse i dag (hverdage)
FORÅRSUDSALG - Philips Hue Perifo Sæt - 3 x Color Spot - Sort - 150,4cm er tilgængelig i intervaller af 1
Mere information
Producent Philips Hue
EAN 8719514407848
Producent Varenr. 929003117701
Farve Sort
FAQ Producentens FAQ side
Lysfarve 16 mio. farver og Hvide nuancer 2000-6500K
Lumen 3 x 510
Farvegengivelse 90
Dæmpbar Ja - Via app
Forventet levetid 25.000 timer
Størrelse L: 150,4 cm x B: 2,6 cm
Tæthedsklasse IP20
Materiale Metal;Syntetisk Materiale
Virker med Apple HomeKit, Google Assistant, Alexa