Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid

EAN nr: 
8595685412788
| Producent: Rendl |
Varenummer:
58-998

Rendl Lightstudio har tilbudt belysningsløsninger i høj kvalitet siden 1990. Som virksomhed stræber de efter kontinuerlig innovation, så de altid kan tilbyde de nyeste design, produkter af høj kvalitet og god service. Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid er en smuk lampe, der passer både til privat og erhverv. Den har en hvid farve og en størrelse på 40/18,5 cm (Diameter/Højde). Den har et geometrisk mønster i 3D og kan bruges som pendel eller med fod med E27-sokkel, som f eks HEX, ELISA, ENZO, KOMBIX, LISA, AMBITUS, ALVIS, CORTINA der købes separat. Se flere specifikationer nedenfor:

Se flere specifikationer nedenfor:

Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid er en smuk lampe, der passer perfekt til ethvert hjem. Den har en hvid farve og en størrelse på 40/18,5 cm (Diameter/Højde). Den har et geometrisk mønster i 3D og kan bruges som pendel eller med fod med E27-sokkel, som f eks HEX, ELISA, ENZO, KOMBIX, LISA, AMBITUS, ALVIS, CORTINA der købes separat. Dette er en lampe af høj kvalitet fra Rendl Lightstudio, som har mange års erfaring i belysningsbranchen og derfor bedre forstår vores kunders behov og ønsker. Se flere specifikationer nedenfor:

Se flere specifikationer nedenfor:

Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid er en smuk lampe, der passer perfekt til ethvert hjem. Den har en hvid farve og en størrelse på 40/18,5 cm (Diameter/Højde). Den har et geometrisk mønster i 3D og kan bruges som pendel eller med fod med E27-sokkel, som f eks HEX, ELISA, ENZO, KOMBIX, LISA, AMBITUS, ALVIS, CORTINA der købes separat. Dette er en lampe af høj kvalitet fra Rendl Lightstudio, som har mange års erfaring i belysningsbranchen og derfor bedre forstår vores kunders behov og ønsker. Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid er et smukt design med et geometrisk mønster i 3D. Dette er den perfekte lampe til ethvert hjem og vil give et moderne udtryk til ethvert rum. Dette er en lampe af høj kvalitet fra Rendl Lightstudio, som har mange års erfaring i belysningsbranchen og derfor bedre forstår vores kunders behov og ønsker.

Se flere specifikationer nedenfor:

  • Gratis fragt over 599 kr.
  • Dag-til-dag levering
  • Telefon support & Live chat
  • Prismatch på alt
850 kr
Lagerstatus: På vej til lager
Rendl - JAKARANDA 40 - Tekstilskærm - Hvid er tilgængelig i intervaller af 1