Se vores januar-udsalg her | Spar op til 50%
0
Din indkøbskurv er tom.vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Se vores januar-udsalg her | Spar op til 50%
Menu

0

Din Indkøbskurv
Søg

Luk X

DIN INDKØBSKURV

    Din indkøbskurv er tom.
Total: 0 DKK
Din ordre pakkes & sendes
hvis du bestiller i dag inden

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue Ambiance Starter Kit - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue Ambiance Starter Kit - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue Ambiance Starter Kit - Gratis levering
  • Philips Hue White and Ambiance starter kit - 2017 model - Gratis levering
  • Philips Hue Ambiance Starter Kit - Gratis levering

E27 - Philips Hue Ambiance Starter Kit

Karakter
46 bedømmelse(r)

Tilgængelighed: På lager

Normalpris: 969 DKK


Tilbud: 766 DKK

Bedømmelser

1 til 10 af 46

pr. side
  1. Top kvalitet review by Mihaela on 01/02/2019
    Karakter

    Mega nemt at anvende, både hjem fra ,men også ud.Hvis man er ude af huset i flere dage ,kan ens lys kontrolleres fra app, og det er mega godt
    Appen virker perfekt
    Vi bruger rigtige meget dampe funktion

  2. Behageligt lys review by Line Andersen on 30/01/2019
    Karakter

    Jeg har testet disse pære gennem buzzardor.dk.
    Det er en super smart måde at lave dæmp-bar belysning på, uden at skulle have fat i en elektriker. Pærene giver et virkeligt behageligt lys og det er overraskende let at sætte det op. Jeg har også brugt IFTTT appen til at lave styring så lyset selv tænder når jeg kommer hjem, det er super smart og sjovt at bruge. Jeg kan klart anbefale at pærene og HUE generelt.

  3. Älskar det! review by Grace on 30/01/2019
    Karakter

    Så bra produkt. Underlättar så mycket i vår vardag. Där vi både kan använda den när vi ska lägga oss och släcka lampan från sängen, eller när vi ska vakna och lampan sätts på via larmet. Så genial!

  4. Fantastiske review by Maria Durand on 30/01/2019
    Karakter

    Pærerne er super enkle at sætte op, og virker fantastisk! Vi nyder at kunne skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.
    Uanset om man skal læse, se tv eller hænge Vasketøj op, er det nemt med appen at justere både farven på lyset og lysstyrken.
    Alt i alt et perfekt produkt

  5. Nemt og bekvemt review by Lennart Lundstrøm on 30/01/2019
    Karakter

    Philips hue er stort set lige så nemt at sætte op som at skrue en pære i. Efter pæren er skruet i er det en leg at få det til at virke. Efter det er sat op er der dog et hav af funktioner man kan lege med. Især location aware at fantastisk, man behøver ikke at huske at slukke lyset det gør hue helt selv når man går. Lyset tænder også inden man kommer ind af døren så man skal aldrig famle i blinde efter kontakten. Wake up funktionen med fade ind er også en rar ekstra ting til ens alarm om morgenen. Det er også super man kan lave små widgets man kan bruge til bestemte funktioner på telefonen.
    Pærerne er også af god kvalitet der kan lyse dejligt skarpt og har en god spredning på lyset.
    Kigger man på prisen af pærerne er de dog ret dyre, men kvaliteten er også i top og det samme er brugervenligheden.

  6. Nemt og enkelt review by Louise on 30/01/2019
    Karakter

    Vi er kæmpe fan af philips hue og har det i hele huset. Det er nemt og enkelt og passer perfekt til det moderne hus. De giver et lækkert lys til enhver lejlighed.

  7. Mega smart, og næsten legende let review by Mille Søllingvraa on 30/01/2019
    Karakter

    Nemme og bruge, god stemning og masser af dejlig lys.

  8. Kvalitet til ingen penge review by Mihaela on 30/01/2019
    Karakter

    Top karakter for produkt og ens ydelse.
    Mega smart og nemt måde at tænde/slukke på og kontrollere.

  9. Kvalitet til ingen penge review by Mihaela on 30/01/2019
    Karakter

    Top karakter for produkt og ens ydelse.
    Mega smart og nemt måde at tænde/slukke på og kontrollere.

  10. Rigtig fed funktionalitet! review by Kasper Prætorius on 30/01/2019
    Karakter

    Som skrevet ovenover, så gør de fuldstændig det de skal. Grunden til at de "kun" får 4 stjerner er at der skal lidt fingerfærdighed og teknisk forståelse til for at få dem til at virke. Jeg prøvede at lade mine forældre på henholdsvis 56 og 70 sætte pærerne op, og der havde de brug for min hjælp for at få det til at virke.
    Det mest væsentlige ved Phillips' pærer frem for mange andre wifi-styrede pærer, såsom Ikeas trådfri, er at Phillips har et meget meget bredt spekter af hvidt lys. Du har mulighed for at få dem til at være som lyset hos en tandlæge, men også som lyset fra et stearinlys, og dét er grunden til at man skal smide lige en lille smule mere for Phillips og de penge er givet godt ud, hvis du spørger mig. Jeg har afprøvet Phillips Hue i samarbejde med Buzzador.

1 til 10 af 46

pr. side

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Karakter

DETTE SIGER VORES KUNDER OM OS

9.5/10 baseret på 138 anmeldelser - Skriv anmeldelse
Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Jan S.

Bare fremragende

Har handlet hos Ledpaerer adskillige gange og der er aldrig noget bøvl med det. Hurtig levering og god service. Ganske enkelt bare fremragende :-)

Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Claus

Alt har fungeret

Alt har fungeret som det skulle. God service information og pakning perfekt og hurtigt leveret.