0
Din indkøbskurv er tom.vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Menu

0

Din Indkøbskurv
Søg

Luk X

DIN INDKØBSKURV

    Din indkøbskurv er tom.
Total: 0 DKK
Din ordre pakkes & sendes
hvis du bestiller i dag inden

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Philips SceneSwitch LED pære - Dæmpbar uden lysdæmper
  • Philips SceneSwitch LED pære - Dæmpbar uden lysdæmper

E27 - Philips SceneSwitch - 8/5/2W

Karakter
21 bedømmelse(r)

Tilgængelighed: På lager

Normalpris: 99 DKK


Tilbud: 74 DKK

Bedømmelser

1 til 10 af 21

pr. side
  1. Genialt review by Karin Brinkmann Sørensen on 13/03/2018
    Karakter

    5 ud af 5 stjerner

  2. Smart løsning review by Tanja Jahnsen on 12/03/2018
    Karakter

    Nem og smart løsning på at gå fra et godt skarpt arbejdslys til et dæmpet hyggelys bare ved at slukke og tænde for kontakten. Helt sikkert noget jeg vil bruge fremover.

  3. Genial opfindelse review by Sabine Mørch on 10/03/2018
    Karakter

    Denne lyspære kan dæmpe lyset uden brug af en lysdæmper. Man trykker bare på den almindelige kontakt. Det er smart - godt for miljøet og lysregningen :-) de er billige i forhold til anvendelse.

  4. Nemt og det virker review by Hansen on 06/03/2018
    Karakter

    Meget nemt at bruge og giver lige den rette belysning i 3 intervaller. Kan klart anbefale dette produkt.
    #SceneSwitchbuzz #PhilipsLighting #Buzzador

  5. Virkeligt godt produkt review by Pernille Vestergaard Høpfner on 01/03/2018
    Karakter

    Jeg oplever produktet meget nemt at anvende. Der er en simpel og nem beskrivelse af hvordan det fungerer og virker derefter.
    Jeg synes det er smart at man kan få dæmpbar pærer i lamper der ellers ikke kommer med en dæmpbar funktion.
    Vi har anvendt dem i stue og i soveværelset med stor succes.

  6. Fantastisk løsning review by Bitten Rylund on 01/03/2018
    Karakter

    Dejligt at samme pære kan give 3 forskellige styrker, og derved kan gøre at samme lampe kan bruges til flere gøremål. Et produkt som helt klart virker og samtidig har en acceptabel pris. Kan varmt anbefales!!

  7. Super pære, med lys til alle lejligheder. review by Dot on 26/02/2018
    Karakter

    Elsker det lys pæren giver. Og synes det er genialt med de tre forskellige styrker af lys der er mulighed for at få med denne pære.

  8. God pære review by Bonny Hansen on 26/02/2018
    Karakter

    Den ultimative LED Pære. Nem at skifte mellem belysningerne

  9. Nem og praktisk review by Brian on 23/02/2018
    Karakter

    Dejligt nemt at skifte mellem de 3 lysstyrker. Kan klart anbefaldes hvis man ikke lige har en lysdæmper. ????

  10. Mega smart løsning review by Gitte Korsgaard Emborg on 23/02/2018
    Karakter

    Jeg synes det er mega smart man skifter bare ved at bruge den almindelige kontakt så man ikke er afhængig af at have en remote også. Giver et super dejligt hyggelys om aftenen og et skarpt godt arbejdslys hvis det er det jeg skal bruge... Elsker dem

1 til 10 af 21

pr. side

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Karakter

DETTE SIGER VORES KUNDER OM OS

9.5/10 baseret på 138 anmeldelser - Skriv anmeldelse
Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Jan S.

Bare fremragende

Har handlet hos Ledpaerer adskillige gange og der er aldrig noget bøvl med det. Hurtig levering og god service. Ganske enkelt bare fremragende :-)

Review Star 1 Review Star 2 Review Star 3 Review Star 4 Review Star 5
Claus

Alt har fungeret

Alt har fungeret som det skulle. God service information og pakning perfekt og hurtigt leveret.